SPUD – ecranul de 24 inch pe care-l poti lua oriunde

SPUD, sau ecranul pop-up spontan, este un produs extrem de interesant care ne ajuta sa avem un ecran cu diagonala de 24 de inch aproape unde avem nevoie de el. Daca va uitati la clipul video de mai jos, veti vedea ca vorbim despre ingeniozitate maxima din partea creatorilor SPUD, ei reusind sa faca un produs care a atras interesul unui numar foarte mare de oameni.

Exact precum o umbrela, SPUD se pliaza si se deschide pentru a ne permite sa cream un ecran cu diagonala de 24 inch folosind un material special pe care pot fi proiectate imagini. Multumita tehnologiei proprietare, putem afisa pe SPUD orice fel de imagini avem disponibile in terminalele noastre mobile, sau chiar in calculatoare, totul in doar cateva secunde.

Interconectarea dintre SPUD si un terminal mobil sau laptop se face folosind un cablu HDMI, sau un adaptor wireless, astfel ca putem afisa imaginile imediat. Fara a fi nevoiti sa indreptam un proiector spre SPUD, dispozitivul ofera portabilitate maxima pentru a putea beneficia de un ecran de 24 inch oriunde pentru a afisa informatii in cadrul sau.

SPUD are o dimensiune similara cu cea a unei carti groase, dar si un material special care se pliaza si se desface fara a lasa cute care vor afecta calitatea imaginii. SPUD a strans deja banii necesari pentru finantare si va ajunge cu siguranta pe piata la inceputul anului 2017, el avand un pret de 500 de dolari, destul de consistent.

spud-ecran-24-inch-proiectare

spud-ecran-24-inch-proiectare-1

spud-ecran-24-inch-proiectare-2

spud-ecran-24-inch-proiectare-3