Apple vinde iPhone reconditionate in Apple Store

Apple a inceput sa vanda terminale iPhone reconditionate in Apple Store, pentru prima oara in istoria companiei.

Pentru prima oara in istorie, compania Apple a inceput sa vanda terminale iPhone reconditionate prin intermediul Apple Store-urilor din lumea intreaga. Desi pana acum s-a ferit sa faca acest lucru si sa recunoasta totul in mod public, lucrurile se schimba, de nevoie, pentru cei de la Apple.

Schimbarea de strategie a celor din Cupertino are la baza o dorinta acerba de a creste substantial vanzarile de terminale iPhone in urmatoarele luni. Apple vinde deja iPad si Mac-uri reconditionate prin magazinele sale si ele au succes destul de mare deoarece au preturi mult mai mici decat modelele noi, beneficiind de calitate similara.

Desi pana acum doar partenerii Apple vindeau terminale iPhone reconditionate, iar cele lasate la Apple erau folosite pentru piese, lucrurile sunt diferite acum. Pentru inceput cei de la Apple vand terminale iPhone 6S si iPhone 6S Plus reconditionate prin interemediul Apple Store, insa probabil si alte modele vor fi disponibile.

Apple vinde iPhone reconditionate in Apple Store

In baza a ceea ce este disponibil acum, clientii companiei Apple pot cumpara terminale iPhone 6S la preturi care incep de la 450 de dolari, similare cu cele din Romania. Preturile cresc pana la valoarea de 590 de dolari pentru iPhone 6S Plus cu 64 GB spatiu de stocare, modelele fiind oferite in toate culorile in care sunt vandute si cele noi.

Pentru terminalele recomanditionate vandute de catre compania Apple, clientii celor din Cupertino pot beneficia de reduceri de pana la 110 dolari in Apple Store. reducerea este de aproximativ 15% pentru Apple Store, insa in Romania le puteti cumpara cu redere de pana la 1500 LEI, de exemplu, direct din aceasta pagina.

Pentru cei de la Apple vorbim despre un pas foarte curajos facut inainte in ceea ce priveste vanzarea de terminale iPhone, iar in curand lista de modele disponibile va fi cu siguranta extinsa. Apple se chinuie sa-si creasca substantial vanzarile iPhone, iar aceasta strategie o va ajuta cu siguranta sa isi indeplineasca planurile in final, mai ales ca lumea cauta terminale iPhone ieftine.