Prima Pagina iOS 10 Cum instalezi iOS 10.2 public beta 2 pe iPhone si iPad

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 2 pe iPhone si iPad

Poti instala iOS 10.2 public beta 2 chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch folosind doar un profil de dezvoltator oferit de catre compania Apple.

Lansat in aceasta seara de catre compania Apple, iOS 10.2 public beta 2 poate fi instalat chiar acum pe iPhone, iPad si iPod Touch-urile utilizatorilor din lumea intreaga. Aceasta versiune este pusa la dispozitia tuturor celor care sunt interesati sa testeze o versiune beta publica a sistemului de operare pentru a descoperi noutatile pregatite.

V-am spus inclusiv in aceasta seara ce aduce nou iOS 10.2 public beta 2, iar aici vorbim despre o noua functie S.O.S. pentru apelarea serviciilor de urgenta si noua aplicatie TV in SUA. Separat, iOS 10.2 ne aduce foarte multe caractere emoji si posibilitatea de a dezactiva complet Voice Control, lucru pe care foarte multa lume il cere de ceva vreme.

Inainte de a va gandi sa instalati iOS 10.2 public beta 2, trebuie sa faceti un backup pentru datele din iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre cu iTunes, sau iCloud. Desigur ca nu veti putea folosi aceste backup-uri decat in iOS 10.2 beta 2 sau o versiune mai noua a sistemului de operare, dar este bine sa le aveti facute in caz de nevoie.

Cum instalezi iOS 10.2 public beta 2 pe iPhone si iPad

Pentru a instala iOS 10.2 public beta 2 pe iPhone, iPad si iPod Touch va trebui sa urmati pasii de mai jos :

  1. Acceseaza aceasta pagina.
  2. Logheaza-te cu Apple ID-ul tau.
  3. Alege iOS si fa scroll in jos pana vezi optiunea Download Profile.
  4. Apasa butonul Download Profile.
  5. In momentul in care ti se cere instalarea unui profil de securitate, apasa butonul Install.
  6. Acum vei vedea un mesaj de alerta care cere o repornire a terminalului, el trebuind acceptat.
  7. Dupa repornire navigheaza in Settings > General > Software Update, Configurari > General > Actualizare Software si alege optiunea Download and Install, Descarca si Instaleaza.

Dupa urmarea acestei proceduri, veti avea iOS 10.2 public beta 2 instalat in iPhone, iPad si iPod Touch-urile voastre pentru utilizare obisnuita. In cazul in care nu veti fi multumiti de ceea ce ofera iOS 10.2 public beta 2, puteti face oricand downgrade la iOS 10.1, sau iOS 10.1.1, asa ca exista alternative.

ios-10-2-public-beta-2-instalare

LIKE
Articolul anteriormacOS Sierra 10.12.2 beta 2 a fost lansat
Urmatorul articolAplicatia Apple Support a fost lansata in Olanda