Apple chemata in judecata de un barbat caruia i s-a spart ecranul terminalului iPhone 4

iPhone 4, un dispozitiv magic, un dispozitiv revolutionar, un dispozitiv cu ecran facut din acelasi material cu care sunt fabricate geamurile elicopterelor si care este de 30 de ori mai puternic decat plasticul. Fetita unui barbat din Los Angeles a scapat jos un terminal iPhone 4 de la aproximativ 1 metru inaltime in timp ce scria un mesaj de tip text. Carcasa de sticla a dispozitivului s-a spart si barbatul a chemat Apple in judecata cerand rambursarea celor 252$ pe care i-a platit pe dispozitiv. Barbatul isi motiveaza cererea pe: faptul ca el a detinut un terminal iPhone 3GS a carui sticla nu s-a spart desi l-a scapat de la inaltimi asemanatoare si pentru ca Apple nu atentioneaza clientii cu privire la fragilitatea sticlei.

“Months after selling millions of iPhone 4s, Apple has failed to warn and continues to sell this product with no warning to customers that the glass housing is defective.”

LA Weekly a preluat stirea, insa in ea nu se specifica, clar daca vorbim despre carcasa de sticla montata deasupra ecranului sau de cea montata in spatele dispozitivului. Carcasa de sticla de pe ecranul dispozitivului este intr-adevar facuta din materiale “speciale” si nu ar trebui sa se sparga, deci presupun ca despre ea se plange barbatul. Carcasa din spatele dispozitivului este facuta din sticla normal si se va sparge destul de usor daca il scapati sau daca folositi anumite carcase.

A intampinat vreunul dintre voi vreo problema cu craparea sticlei terminalului iPhone 4?