Cortana poate fi testat acum si pe iPhone

Compania Microsoft a lansat in cursul zilelor trecute un nou program beta pentru testarea asistentului personal Cortana de pe terminalele iPhone. Cei de la Microsoft au lansat un program similar pentru platforma Android cu ceva timp in urma, insa acum el este extins inclusiv la iPhone intr-o tentativa de a testa functii noi cu utilizatorii.

Programul este gandit deocamdata doar pentru utilizatorii din SUA si Marea Britanie, iar in baza sa 1000 de persoane vor putea testa noi functii ale Cortana pentru terminale mobile. Cei de la Microsoft incearca sa imbunatateasca asistentul personal oferit in dispozitivele cu Windows, asa ca acum se bazeaza si pe sugestiile celor care folosesc iPhone.

Desi programul este dedicat deocamdata doar celor care locuiesc in SUA si Marea Britanie, va puteti totusi inscrie in aceasta pagina pentru a vedea daca veti fi primiti. Cei de la Microsoft vor extinde probabil programul beta de testare al Cortana si pentru alte zone de pe planeta pentru a primi cat mai mult feedback in ideea imbunatatirii serviciului.

“We’re launching a new beta program for the Cortana iOS app and want your feedback to help improve the product experience and shape the future of Cortana on mobile. It’s a limited beta for our users in the US and UK, so we will involve 1000 users to join us. If you’re interested, simply fill out the survey with your details and we’ll reply with how to enroll.”

cortana-iphone-testare