WhatsApp reintroduce statusurile text

WhatsApp a implementat acum cateva saptamani o noua metoda de a afisa statusul nostru in cadrul retelei de mesagerie pentru prietenii cu care purtam conversatii. Mai exact, in loc de setarea unui status text, WhatsApp ne impune sa cream stories, povesti, cu poze, clipuri video si doodle-uri, care sunt partajate doar 24 de ore catre anumite persoane.

Foarte multi utilizatori si-au exprimat dezaprobarea privind aceasta schimbare impusa de catre compania WhatsApp pentru aplicatie, iar plangerile lor sunt ascultate. Mai exact, in cea mai recenta versiune beta a aplicatiei pentru Android, WhatsApp permite din nou setarea de statusuri bazate doar pe texte, nu si pe continut multimedia.

In noua versiune a aplicatiei WhatsApp pentru Android, setarea de statusuri bazate doar pe text este psobiila din sectiunea unde editam informatiile privind profilul nostru. Mai exact, in meniul unde sunt informatii despre noi si numarul nostru de telefon, WhatsApp permite setarea unui status text care va fi vizibil pentru toti prietenii din cadrul retelei.

WhatsApp reintroduce statusurile text

Readucerea statusurilor text in WhatsApp nu va duce la eliminarea functiei stories pe care compania a implementat-o, aceasta din urma fiind oferita in tandem. Totusi, utilizatorii vor avea posibilitatea de a alege intre afisarea unui status permanent in WhatsApp, sau a unei povesti care este vizibila timp de 24 de ore doar pentru  unii dintre prieteni.

WhatsApp a furat functia stories de la Snapchat, la fel ca Instagram si Facebook Messenger, insa oamenii nu si-au dorit sa aiba disponibil asa ceva. In aceasta idee, cei de la WhatsApp au luat decizia de a reveni la lucrurile care au functionat pana acum, deci vom avea parte de aceeasi experienta oferita inainte de aceasta modificare nedorita.

Voi ce parere aveti despre reimplementarea functiei WhatsApp care permite setarea de texte in loc de partajarea de povesti cu poze si clipuri video.

WhatsApp status text