Samsung Galaxy S8 vs iPhone 7 – comparatia camerelor

Samsung Galaxy S8 a ajuns in mainile foarte multor jurnalisti in ultimele zile, iar acestia au avut grija sa testeze in detaliu noua camera a terminalului. Conform celor de la Samsung, camera de 12 megapixeli din Samsung Galaxy S8 are deschidere f/1.7 si 1.4µm dimensiune pixel, aceasta fiind imbunatatita fata de cea a seriei anterioare.

In ciuda faptului ca noul Samsung Galaxy S8 are o camera mai buna, in unele dintre testele comparative facute cu iPhone 7 Plus, Oppo F3 si Huawei P10, ea nu straluceste. Veti observa in multe dintre pozele facute folosind camera Samsung Galaxy S8 ca exista o luminozitate neobisnuit de mare si o saturatie neobisnuit de mica, acest lucru stricand calitatea pozelor.

In aceasta idee, terminalele competitoare ale Samsung Galaxy S8 reusesc sa obtina poze mai bune si mai naturale in unele conditii. In alte situatii, camera Samsung Galaxy S8 reuseste sa le intreaca pe cele ale competitorilor, dar nu cu mult, per rotal diferentele aducand la o relativa egalitate noul smartphone si cele existente pe piata.

Samsung nu a petrecut foarte mult timp laudand camera Samsung Galaxy S8, ci functiile de editare a pozelor pe care le-a implementat pentru aplicatia Camera din Android. Ca sa fiu sincer, dupa ce vom vedea mai multe poze si filme facute cu noua camera Samsung Galaxy S8 ne vom putea face o idee clara cu privire la produs, dar deocamdata camera nu pare sa impresioneze.