Samsung Galaxy S8 – cat costa dock-ul DeX

Samsung Galaxy S8 poate fi transformat intr-un PC cu ajutorul unui dock numit DeX, acesta fiind vandut de catre Samsung la pretul de 150 de dolari.

13

Samsung Galaxy S8 are o functie care il deosebeste de restul smartphone-urilor disponibile pe piata si il va face foarte atractiv pentru multi. Vorbesc despre o functie care va permite transformarea Samsung Galaxy S8 intr-un PC cu ajutorul unui dock special creat de catre compania Samsung si vandut sub denumirea DeX.

Desi Samsung nu a spus miercuri cat va costa accesoriul DeX pentru Samsung Galaxy S8, ei bine acum aflam ca zvonurile legate de el sunt adevarate. Maie exact, noul dock DeX pentru Samsung Galaxy S8 va costa intr-adevar 150 de dolari, asa cum am aflat inca de acum cateva saptamani din diverse surse apropiate companiei Samsung.

Cei de la Samsung au listat noul dock DeX pe propriul website si spun ca va fi livrat pentru clientii Samsung Galaxy S8 la finalul lunii aprilie. Atunci urmeaza sa fie livrate si precomenzile pentru Samsung Galaxy S8 in toata Europa, sau chiar SUA, asa ca accesoriul va fi disponibil pentru achizitie chiar atunci cand conteaza cel mai mult si lumea va avea produsul.

Samsung Galaxy S8 – cat costa dock-ul DeX

Conform celor de la Samsung, acest dock numit DeX va permite introducerea Samsung Galaxy S8 in el si interconectarea folosind un port USB-C. La dock-ul DeX pentru Samsung Galaxy S8 vor putea fi mai apoi conectate un monitor extern, o tastatura si un mouse, o interfata desktop fiind proiectata pe acel monitor la care este conectat dock-ul.

Ininterfata desktop a Samsung Galaxy S8 vor fi afisate aplicatiile instalate in terminalele utilizatorilor impreuna cu toate notificarile pe care terminalul le primeste. Apelurile telefonice, mesajele si orice fel de alte informatii sunt deasemenea vizibile in interfata desktop creata de catre Samsung Galaxy S8 pe monitorul la care este conectat.

Noul dock DeX pentru Samsung Galaxy S8 are doua porturi USB, un port Ethernet si unul HDMI, un ventilator asigurand racirea pentru componente. Per total, vorbim despre o functie pe care Samsung Galaxy S8 o ofera pentru a creste productivitatea utilizatorilor si cred ca foarte multi si-ar dori sa vada asa ceva in iPhone in viitorul apropiat.

Samsung Galaxy S8 DeX dock