Samsung Galaxy S8 are probleme cu difuzorul

Samsung Galaxy S8 are o noua problema cu difozurul care opreste inopinat sunetele pana cand presiune este aplicata in apropierea sa, iata raspunsul Samsung.

Samsung Galaxy S8 are noi probleme cu sunetul care supara o buna parte dintre utilizatorii din lumea intreaga, acestia plangandu-se ca Samsung nu ii prea ia in seama. Aceasta nu este prima problema raportata pentru Samsung Galaxy S8 si probabil nu va fi ultima, iar inclusiv de aceasta data se pare ca problema ar fi una de natura hardware si nu software.

Conform unora dintre utilizatorii care folosesc Samsung Galaxy S8 in momentul de fata, se pare ca sunetul redat de catre terminale se intrerupe in mod neasteptat. Fie ca este vorba despre vizualizare de filme online, ascultare de muzica, jucarea unor jocuri, terminalele Samsung Galaxy S8 par sa intrerupa redarea de sunete in mod complet inopinat.

Teoria unora dintre cei care detin terminale Samsung Galaxy S8 este ca o posibila greseala in ceea ce priveste circuitele care fac legatura dintre difuzoare si placa de baza ar fi de vina. Forumurile Samsung din SUA sunt pline de clienti care se plang de existenta acestei probleme a Samsung Galaxy S8, deci ea nu este chiar atat de minora.

Samsung Galaxy S8 are probleme cu sunetul

Unii dintre clientii Samsung Galaxy S8 au descoperit ca daca apasa puternic la cativa centimetri deasupra difuzorului acesta reincepe sa redea sunete, o noua apasare intrerupandu-le din nou. Avand in vedere aceasta rezolvare gasita pentru problema difuzorului Samsung Galaxy S8, este clar ca la baza sta un defec fizic si nu ceva software.

In fata acestei probleme a Samsung Galaxy S8, compania Samsung sustine ca totul poate fi rezolvat printr-o actualizare a Android si refuza sa inlocuiasca unitatile defecte. Partial compania ar putea avea dreptate in legatura cu problema difuzorului Samsung Galaxy S8 deoarece unii utilizatori au rezolvat-o prin repornirea sau resetarea completa a terminalului.

“Has anyone experienced any cut offs in audio when watching video of streaming music while all notifications sounds work? Tried to reboot phone, clean headphone jack and clear system cache but still doesn’t seem to work. If anyone has a solution to this problem, leave a message.”

In momentul de fata e greu de spus daca problema difuzorului Samsung Galaxy S8 este una fizica sau software, dovezi existand in ambele sensuri. Totusi va fi interesant de vazut care va fi raspunsul final al celor de la Samsung cu privire la problema difuzorului Samsung Galaxy S8 si ce rezolvare se va oferi.

samsung galaxy s8 problema difuzor