Prima Pagina Samsung Galaxy S8 Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung lansat vreodata, dar exista si parti bune, deoarece reparatiile sunt mai ieftine decat la alte modele.

Samsung Galaxy S8 este, cel mai probabil, cel mai fragil smartphone lansat vreodata de catre compania Samsung, dar acesta este compromisul pe care trebuie sa-l faci pentru a lansa ceva frumos. Samsung Galaxy S8 are un design exceptional, cu un ecran care acopera intregul panou frontal si ofera o experienta nemaiintalnita intr-un smartphone, insa asta ine si cu problema fragilitatii in cazul accidentelor.

Era imposibil ca un smartphone ca Samsung Galaxy S8, care are atat panoul frontal, cat si carcasa, acoperite de sticla, sa fie foarte rezistent. Cei de la Samsung nu s-au laudat cu rezistenta Samsung Galaxy S8 si nici nu au de ce sa o faca pentru ca terminalul este fragil, dar asta este ok pentru ca nici reparatiile pentru el nu par a fi chiar atat de scumpe.

Conform service-urilor GSM, inlocuirea unui ecran pentru Samsung Galaxy S8 costa aproximativ 200 de dolari in China, cu pana la 100 de dolari mai putin decat in cazul Samsung Galaxy S7. Diferenta este una foarte mare si este o veste buna pentru clientii Samsung Galaxy S8, deoarece acestia nu vor avea prea mult de platit daca ecranul terminalului se crapa.

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung

Multi spun ca preturile pentru repararea ecranelor Samsung Galaxy S8 este neobisnuit de mic pentru un ecran OLED, in special unui cu tehnologii atat de revolutionare. Desi situatia este neobisnuita, iata ca fragilitatea Samsung Galaxy S8 vine totusi si cu ceva pozitiv pentru clientii care decid sa nu-si protejeze terminalele cu o folie, sau o carcasa.

Este de altfel si destul de stupid sa cheltui unul sau mai multe salarii pe un Samsung Galaxy S8 si sa il acoperi cu o carcasa care ii ascunde design-ul frumos. Putini s-ar fi asteptat ca Samsung Galaxy S8 sa fie atat de fragil si sa se crape atat de usor, dar poate in cativa ani se va gasi o solutie de a face smartphone-uri frumoase care sa fie rezistente.

“The price point is good, the repairability is there. Durability-wise, it’s definitely going to break, no question about that. It’s low for an OLED panel in a new flagship, especially for new screen tech like the Infinity Display.”

V-am spus si ca aceasta problema a Samsung Galaxy S8 va fi “mostenita” de catre iPhone 8, deoarece si viitorul smartphone Apple va fi fragil. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung lansat vreodata, dar asta este ok pentru ca si costurile de reparatie sunt neobisnuit de mici acum.

Samsung Galaxy S8 fragil smartphone