Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung lansat vreodata, dar exista si parti bune, deoarece reparatiile sunt mai ieftine decat la alte modele.

Samsung Galaxy S8 este, cel mai probabil, cel mai fragil smartphone lansat vreodata de catre compania Samsung, dar acesta este compromisul pe care trebuie sa-l faci pentru a lansa ceva frumos. Samsung Galaxy S8 are un design exceptional, cu un ecran care acopera intregul panou frontal si ofera o experienta nemaiintalnita intr-un smartphone, insa asta ine si cu problema fragilitatii in cazul accidentelor.

Era imposibil ca un smartphone ca Samsung Galaxy S8, care are atat panoul frontal, cat si carcasa, acoperite de sticla, sa fie foarte rezistent. Cei de la Samsung nu s-au laudat cu rezistenta Samsung Galaxy S8 si nici nu au de ce sa o faca pentru ca terminalul este fragil, dar asta este ok pentru ca nici reparatiile pentru el nu par a fi chiar atat de scumpe.

Conform service-urilor GSM, inlocuirea unui ecran pentru Samsung Galaxy S8 costa aproximativ 200 de dolari in China, cu pana la 100 de dolari mai putin decat in cazul Samsung Galaxy S7. Diferenta este una foarte mare si este o veste buna pentru clientii Samsung Galaxy S8, deoarece acestia nu vor avea prea mult de platit daca ecranul terminalului se crapa.

Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung

Multi spun ca preturile pentru repararea ecranelor Samsung Galaxy S8 este neobisnuit de mic pentru un ecran OLED, in special unui cu tehnologii atat de revolutionare. Desi situatia este neobisnuita, iata ca fragilitatea Samsung Galaxy S8 vine totusi si cu ceva pozitiv pentru clientii care decid sa nu-si protejeze terminalele cu o folie, sau o carcasa.

Este de altfel si destul de stupid sa cheltui unul sau mai multe salarii pe un Samsung Galaxy S8 si sa il acoperi cu o carcasa care ii ascunde design-ul frumos. Putini s-ar fi asteptat ca Samsung Galaxy S8 sa fie atat de fragil si sa se crape atat de usor, dar poate in cativa ani se va gasi o solutie de a face smartphone-uri frumoase care sa fie rezistente.

“The price point is good, the repairability is there. Durability-wise, it’s definitely going to break, no question about that. It’s low for an OLED panel in a new flagship, especially for new screen tech like the Infinity Display.”

V-am spus si ca aceasta problema a Samsung Galaxy S8 va fi “mostenita” de catre iPhone 8, deoarece si viitorul smartphone Apple va fi fragil. Acestea fiind spuse, Samsung Galaxy S8 este cel mai fragil smartphone Samsung lansat vreodata, dar asta este ok pentru ca si costurile de reparatie sunt neobisnuit de mici acum.

Samsung Galaxy S8 fragil smartphone

9 COMENTARII

  1. Acum 7 zile mi-a ajuns comanda, un Samsung Galaxy S8+. Fără cuvinte, am folosit doar telefoanele celor de la Apple, până acum – am pus telefonul lângă iPhone 7 pe care îl dețin și pot să spun că S8+ este cel mai bun telefon din toate punctele de vedere. iPhone 7, din păcate, ajunge undeva până-n 50% din ce oferă S8+ la toate capitolele.

    Dacă cineva dorește, iPhone-ul este de vânzare. 🙂

    Respect Apple pentru propriile lor sisteme de operare și respect Samsung pentru hardware-ul propriu. Nu poate să mă contrazică vreun deținător de iPhone că S8+ nu este cel mai bun telefon la ora actuală, mai ales că eu mereu am fost fan al produselor Apple.

  2. V.P., este corect ceea ce spui, dar nu este corect “tratamentul” aplicat lui Claudiu. Am și iPhone (începand cu iPhone 2), am și MacBook Pro, dar sunt perfect de acord cu Claudiu.

  3. eu inca nu am incercat s8, dar am avut s7 care pt mine a fost mai bun ca 7 plus la un capitol f important pt mine: camera

  4. ma bucur pt tine, este clar ca il folosesti sa zic basic dar nu prea agresiv.
    Eu deja am pasat S8, deja faza cu agatatul si cu delay de 3-4 sec in masina, au pus punctul pe A de la adio. la iphone simt lipsa doar acelui screen to body ratio si acelui negru absolut. F nice always on care consuma pe noapte cam 1-2% maxim.