iRemix integreaza bookmarks, favourites, search in aplicatia iPod din iPhone

iPhone-ul are destul de multe lipsuri si asta afecteaza destul de mult user experience-ul utilizatorilor care uneori devin frustrati(me included) cand observa ca optiuni elementare pentru alte telefoane, pe iPhone lipsesc cu desavasire. In aceasta categorie intra si aplicatia iPod telefonului, care pana odata cu trecerea la OS 3 a primit unele update-uri dar in mare a ramas la fel de goala ca si inainte.

Exista cateva aplicatii pe piata menite sa usureze experienta utilizatorilor in ceea ce priveste ascultatul muzicii pe iPhone insa una recent lansata mi-a atras atentia, se numeste iRemix si integreaza in aplicatia iPod telefonului functiile : search, adaugare la favorite, bookmarks si quick add.

In momentul de fata singura metoda de a cauta ceva pe telefon este aplciatia Spotlight care isi face treaba de minune zic eu insa nu ar fi mai simplu si mai usor daca ati putea sa cautati direct in iPod player melodia favorita? Cu iRemix puteti si mai mult decat atat, puteti cauta pe internet informatii despre artistul al carui melodie canta, versurile si multe altele! Nu v-ati dorit niciodata sa puteti adauga la favorite anumite melodii din playlist? Cu iRemix Puteti! Ati vrut vreodata sa vedeti un podcast de la un anumit moment fara sa trebuiasca sa dati fast forward? Sau ca o melodie sa inceapa de la un anumit punct? Cu iRemix puteti!

Mie unul mi s-a parut interesanta aplicatia deoarece aduce pe iPhone o serie de optiuni care alte telefoane le au default de multra vreme.

Pentru cei interesati, aplicatia iRemix poate fi cumparata din Cydia Store pentru pretul de 4.99$. Iata si un video cu aplicatia in actiune :