SiManager 1.8 update

SiManager, aplicatia developerului italian Giovani Chiappini care va permite sa salvati transferati contactele din iPhone pe cartela SIM si invers a fost updatata zilele aceasta la versiunea 1.8 prin intermediul Cydia. SiManager este singura aplicatie de acest gen disponibila pe firmware 3.x.x fiind urmasa celebrei aplicatii iSim care a devenit incompatibila cu OS 3.0 inca de la lansare.

Noua versiune aduce doar 2 update-uri dar sunt destul de importante zic eu, iata-le :

  • Added handling of new languages: Arabic, Cyrillic, and Chinese;
  • The maximum length of the name stored in the SIM in the SIM itself is read so as to allow new tabs to manage nomicon more than 14 characters are allowed in cards “old generation”.

Pentru cei interesati, aplicatia pote fi downloadata gratuit din repo-ul celor de la BeYouriPhone : http://repo.beyouriphone.com.

Am facut acest anunt si cata vreme aplicatia se afla in perioada beta, il fac si acum pentru ca oricand pot aparea probleme, salvati-va AdressBook-ul cu contactele voastre din telefon prin accesarea fisierelor de sistem si navigarea catre : /private/var/mobile/Library/AdressBook si copiati tot folderul in calculatorul vostru inainte de a incepe.

Pana una alta va recomand sa o folositi pentru copierea contactelor, dar cu grija.