iPhone 7S Plus – Placa Logica Explicata in Detaliu

iPhone 7S Plus are placa logica explicata intr-un detaliu intr-un nou clip video aparut in cursul noptii trecute de la un leaker asiatic.

iPhone 7S Plus are astazi placa de baza explocata in detaliu la doar cateva zile dupa ce noi imagini cu placa logica a iPhone 7S au aparut pe internet pentru cei interesati. Vorbim despre o placa logica pentru iPhone 7S Plus care seamana extrem de bine cu cea pe care compania Apple a implementat-o deja in iPhone 7 Plus, ea avand totusi cateva schimbari importante multumita functiilor noi oferite.

iPhone 7S Plus va ramane in continuare cu un ecran care are diagonala de 5.5 inch, insa compania Apple vrea sa implementeze o carcasa din sticla si un sistem de incarcare wireless. Apple va implementa aceleasi modificari inclusiv in iPhone 8, iar seria iPhone 7S va beneficia de ea pentru ca Apple va trebui sa ofere ceva care sa compenseze faptul ca acest model nu va fi disponibil in cantitati mari de la bun inceput.

iPhone 7S Plus are prezentat in clipul video de mai jos fiecare pozitie in care vor fi montate noile componente pe placa logica aflata acum in productie la compania Apple. Puteti vedea ca majoritatea componentelor pentru iPhone 7S Plus sunt similare, sau chiar identice, cu cele utilizate pentru iPhone 7 Plus, compania Apple recicland multe dintre ele pentru noul model de smartphone din 2017.

iPhone 7S Plus – Placa Logica Explicata in Detaliu

iPhone 7S Plus are in aceasta placa logica o locatie speciala pentru modulul care va controla incarcarea wireless, noul chip A11 fiind deasemenea prezentat, impreuna cu co-procesorul de miscare M11. In baza a ceea ce vedem in clipul video de mai jos, s-ar parea ca iPhone 7S Plus are in plus fata de iPhone 7 Plus doar acel modul pentru incarcarea wireless si noul chip A11 cu al sau co-procesor de miscare M11.

iPhone 7S Plus va avea in co-procesorul de miscare M11 noi module de memorie RAM si un nou procesor integrate, memoriile NAND folosite putand ramane aceleasi. Ecranul ar trebui sa fie identic in iPhone 7S Plus, insa compania Apple ne-ar putea surprinde cu unele schimbari pentru furnizorii unora dintre componente, dar deocamdata nu exista informatii cu privire la care ar putea fi acestea.

iPhone 7S Plus va fi prezentat de catre compania Apple impreuna cu iPhone 8 anul acesta, deci in data de 12 septembrie urmeaza sa vedem toate cele trei modele. Lansarea iPhone 7S Plus ar urma sa aiba loc pe data de 22 septembrie, dar aceasta informatie nu a fost confirmata pana in prezent de catre cineva, desi exista sanse foarte mari ca totul sa se intample exact precum v-am spus aici.