Lenovo Anunta Telefonul cu Design-ul Dorit de TOATA Lumea

Lenovo a anuntat un nou model de telefon care ar putea aduce la realitate visele foarte multor utilizatori de smartphone-uri din intreaga lume.

Lenovo Telefon Design Dorit Lumea

Lenovo uimeste cu un teaser extrem de interesant, compania chinezeasca publicand pe reteaua de socializare Weibo imaginea de mai jos in care vedem un telefon cu ceva ce multi utilizatori de smartphone-uri si-ar dori. Mai exact, cei de la Lenovo dau de inteles ca au in dezvoltare un nou tip de smartphone care are marginile ecranului extrem de subtiri, ceva ce foarte multi producatori au incercat sa faca, dar inca nu au reusit sa ofere.

Lenovo Z5 este denumierea acestui smartphone, iar dupa cum puteti vedea, vorbim despre un telefon care nu are nici decupaj in vreo portiune a ecranului, dar nici margini proeminente vizibile in vreo portiune a panoului frontal. Lenovo Z5 ar urma sa aiba 95% din panoul frontal acoperit de catre ecran, iar chinezii se lauda cu patru inovatii tehnologice implementate in acest smartphone, totul fiind extrem de interesant in acest moment.

Lenovo Anunta Telefonul cu Design-ul Dorit de TOATA Lumea

Lenovo Telefon Design Dorit Lumea 1

Lenovo Z5 cu un ecran care acopera 95% din panoul frontal ar trebui sa fie smartphone-ul cu cel mai mare raport ecran fata de panou, insa de la simple schite si pana la un produs real este o distanta foarte mare. pentru a putea oferi un asemenea smartphone, cei de la Lenovo ar trebui sa ascunda camera telefonului sub ecran, sau undeva in carcasa, precum a facut compania Vivo, insa deocamdata nu se stie care sunt planurile chinezilor pentru aceste schimbari.

Lenovo Telefon Design Dorit Lumea 2

Lenovo a fost la un moment dat unul dintre cei mai importanti producatori de smartphone-uri, a cumparat Motorola de la Google, insa nu a reusit sa rama in atentia lumii cu vreun telefon important in ultimii ani. Lenovo Z5 este anuntat ca un telefon foarte interesant, insa daca ne uitam in trecut la teaserele de acest gen de la producatori Android, atunci observam ca de obicei dezamagirile vin abia cand produsele sunt prezentate.