iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie SCOASE din Vanzare

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple, planul americanilor fiind unul complet neasteptat pentru multi clienti.

iPhone X iPhone SE SCOASE Vanzare 350564

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple in toamna acestui an dupa ce iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor fi puse in vanzare de catre cei din Cupertino. Pana acum s-a zvonit ca Apple vrea sa scoata iPhone X din vanzare dupa lansarea noilor modele ale iPhone pregatite pentru anul 2018, iata ca din pacate si iPhone SE va fi scos din distributie, desi era asteptat un model nou anul acesta.

Analistii sustin ca Apple ar fi de parere ca noile modele ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 vor genera vanzari foarte bune, iar asta va atrage atentia de la iPhone X si iPhone SE, astfel ca utilizatorii nu le vor mai cumpara. 91 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone ar urma sa fie fabricate de catre Apple pentru aceasta toamna, conform analistilor, iar asta deoarece Apple ar astepta upgrade-uri masive din parte aclientilor care in anii trecuti n-au mai facut asta.

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie SCOASE din Vanzare

Apple ar dori deasemenea sa produca 92 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone in primele doua trimestre fiscale ale anului 2019 pentru a sustine cererea foarte mare pentru noile telefoane. Analistii sustin ca aceasta cifra este mai mare decat cea normala pentrua ceasta perioada, iar in toamna, T3 2018 sunt asteptari pentru vanzarea a 28 de milioane de unitati ale iPhone 9, iPhone 11, si iPhone 11 Plus, fata de 24 de milioane estimate initial.

“For the fall, the analysts model Apple making 28 million units of the iPhone 9, and 11 and 11 Plus in Q3, up from a prior estimate of 24 million units. They expect another 63 million units in Q4, 46 million units in Q1 of next year, and 46 million units in Q2. All those numbers are higher than they were previously.”

Pentru T4 2018, adica pana pe 31 decembrie, se asteapta vanzari de 63 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone, pentru acel total de 91 de milioane de unitati, insa cifrele par a fi complet ireale. Totusi, desi iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple, seria iPhone 8 urmeaza sa fie vanduta in continuare de catre cei din Cupertino, ea fiind chiar si acum mult mai populara decat isi imagineaza multa lume.