iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie SCOASE din Vanzare

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple, planul americanilor fiind unul complet neasteptat pentru multi clienti.

iPhone X iPhone SE SCOASE Vanzare 350564

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple in toamna acestui an dupa ce iPhone 9, iPhone X 2018 si iPhone X Plus vor fi puse in vanzare de catre cei din Cupertino. Pana acum s-a zvonit ca Apple vrea sa scoata iPhone X din vanzare dupa lansarea noilor modele ale iPhone pregatite pentru anul 2018, iata ca din pacate si iPhone SE va fi scos din distributie, desi era asteptat un model nou anul acesta.

Analistii sustin ca Apple ar fi de parere ca noile modele ale iPhone ce vor fi lansate in 2018 vor genera vanzari foarte bune, iar asta va atrage atentia de la iPhone X si iPhone SE, astfel ca utilizatorii nu le vor mai cumpara. 91 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone ar urma sa fie fabricate de catre Apple pentru aceasta toamna, conform analistilor, iar asta deoarece Apple ar astepta upgrade-uri masive din parte aclientilor care in anii trecuti n-au mai facut asta.

iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie SCOASE din Vanzare

Apple ar dori deasemenea sa produca 92 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone in primele doua trimestre fiscale ale anului 2019 pentru a sustine cererea foarte mare pentru noile telefoane. Analistii sustin ca aceasta cifra este mai mare decat cea normala pentrua ceasta perioada, iar in toamna, T3 2018 sunt asteptari pentru vanzarea a 28 de milioane de unitati ale iPhone 9, iPhone 11, si iPhone 11 Plus, fata de 24 de milioane estimate initial.

“For the fall, the analysts model Apple making 28 million units of the iPhone 9, and 11 and 11 Plus in Q3, up from a prior estimate of 24 million units. They expect another 63 million units in Q4, 46 million units in Q1 of next year, and 46 million units in Q2. All those numbers are higher than they were previously.”

Pentru T4 2018, adica pana pe 31 decembrie, se asteapta vanzari de 63 de milioane de unitati ale noilor modele ale iPhone, pentru acel total de 91 de milioane de unitati, insa cifrele par a fi complet ireale. Totusi, desi iPhone X si iPhone SE urmeaza sa fie scoase din vanzare de catre compania Apple, seria iPhone 8 urmeaza sa fie vanduta in continuare de catre cei din Cupertino, ea fiind chiar si acum mult mai populara decat isi imagineaza multa lume.

22 COMENTARII

  1. Îmi dau seama ce bune au fost vânzările de iPhone x dacă îl scot deja din producție. Eu am spus de la început și îmi mențin părerea. iPhone x e un eșec, iar acum e prima data când mă găsesc serios sa renunț la iOS după 7 ani.

  2. Cred că il scot din producție deoarece nu ar mai fi interesant în comparație cu noile modele. Apple ar putea păstra și iPhone X la un preț mai mic, undeva pe la 300-400 euro, și atunci ar avea și cotă de piață mai bună.

  3. Logica aceasta solutie. Update la iphone SE o sa fie iphone 7, pretul lui o sa coboare pe la 499€. Curios cat o sa coste iphone 8 plus fata de iphone 9?

  4. Ca sa ma bag și eu in discuție, fără sa fiu întrebat, câți din cei care afirma ca iPhone X e un eșec l-au avut sau îl au. Când susții ceva trebuie sa ai și argumente solide, altfel sunt discuții la nivelul simțului comun, adică ne dam și noi cu părerea.

  5. Cred ca cel mai bine ar fi ca discuțiile noastre sa fie constructive și sa învățam câte ceva unii de la alții, pe acest domeniu, nu sa criticam absolut tot ce ne înconjoară.

  6. apple joaca inteligent pe piata, are resurse are vechime si are hateri, deci tot ce prin presa tine de marketing si chestii de influenta asupra altor companii. eu detin un mate 10 pro si sunt extraordinar de multumit, am inceput acus 10 ani cu simbian , apoi 3gs , 4, 5 si am renuntat la iphone trecand la android si ulterior windows. calitatea nu va fi niciodata dupa pretul platit pe un flagship. in economia informationala exista o regula simpla , crescand pretul un produs il faci mai valoros chiar daca nu este. in momentul cand apple va vinde ieftin va pierde utilizatori. totul e un joc.

  7. Deci trebuie sa ne bucuram ca unii platesc pt produsele Apple cat nu face , doar pt brand.
    Nu stiu exact care e jocul , dar acum cu preturile astea , vanzarile Apple sunt varza, telefonul se scoate de la vanzare, dupa ce a fost scos din productie de mult, iar Apple pierde .
    Bineinteles , ca la sfarsitul anului vor raporta din nou vanzari si profit record , dar totul va fi din creion.
    Jocul are si el limite si suportabilitate – eu cred ca un X vandut la 850-900 $ ar fi avut vanzari mult mai mari.