UBER a Anuntat ABONAMENTE pentru Curse

UBER a anuntat astazi lansarea de abonamente pentru cursele pe care le fac ai sai clienti folosind masinile din platforma, iata cat costa si ce ofera.

uber abonamente

UBER a anuntat in cursul noptii trecute lansarea de abonamente pentru cei care fac in mod regulat curse folosind masinile disponibile in platforma, iar acestea ar trebui sa le reduca intr-o anumita masura costurile clientilor. Cei de la UBER spun ca aceste abonamente vor fi oferite sub denumirea Ride Pass, iar cei care le vor alege, nu vor trebui sa suporte tarifele dinamice, acestea aducand si cele mai mari costuri pentru efectuarea de curse prin platforma.

UBER va oferi aceste abonamente pentru curse incepand cu ziua de astazi, iar pentru inceput ele vor fi disponibile exclusiv in SUA, la preturi care variaza intre 15 si 25 de dolari, in functie de orasul in care sunt cumparate. Conform celor de la UBER, clientii urmeaza sa aiba parte de costuri cu pana la 15% mai mici pentru cursele facute in fiecare luna, multumita acestor abonamente, iar de aici probabil vor pierde soferii, care oricum se plang ca nu sunt platiti bine.

UBER a Anuntat ABONAMENTE pentru Curse

uber abonamente 1

UBER le permite clientilor sa cumpere abonamentele chiar de acum din aplicatie, iar pentru fiecare cursa facuta dupa activarea abonamentului vor vedea si cat au economisit multumita alegerii sale. UBER spune ca soferii vor fi platiti cu sumele standard pentru cursele pe care le-ar face daca acei clienti nu ar avea abonament, compania spunand ca acopera diferenta de 15% pe care o economisesc clientii.

“We’re really keen to make sure this is priced to the point where people can buy the pass [and] not have to think too much about it. The vision for Ride Pass is it makes Uber a budgeted line-item for riders. This is a unique structure that really meets the needs of our customers. That’s our focus right now… Over time, as we have more riders using our platform, all the rest will follow.”

UBER a mai testat in trecut abonamente pentru clientii care faceau in mod regulat curse cu masinile din platforma sa, insa Ride Pass vine fara restrictii de vreun fel, asa cum s-a intamplat cu ofertele anterioare. Avand in vedere ca UBER ofera aceste abonamente in doar 5 orase din SUA in momentul de fata, e imposibil de spus cand anume vor ajunge ele si in Romania, insa n-ar fi greu de crezut ca in 2019 ne-am putea folosi de ele si in orasele din tara noastra.