iOS 12.1 REZOLVA Doua PROBLEME IMPORTANTE

iOS 12.1 rezolva doua probleme importante pe care utilizatorii iPhone si iPad le-au raportat catre compania Apple, iata ce functioneaza corect acum.

ios 12.1 probleme

iOS 12.1 a fost lansat de catre compania Apple aseara, iar conform listei de schimbari publicata de catre americani, doua probleme importante au fost rezolvate pentru clientii care folosesc telefoanele iPhone. Asa cum ni s-a promis inca de acum cateva saptamani, iOS 12.1 rezolva problema Beautygate, adica aceea din cauza careia pozele facute oamenilor aveau aplicat un filtru care le facea pielea sa para ca si cum ar avea machiaj aplicat asupra sa.

iOS 12.1 rezolva aceasta problema prin modificarea modului in care sunt inregistrate pozele, telefoanele iPhone XS, iPhone XS Max si iPhone XR fiind singurele afectate de catre aceasta problema serioasa. Acum cei care inregistreaza poze de pe iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR cu iOS 12.1 preinstalat vor sesiza ca fetele persoanelor sunt mult mai naturale, asa cum ar trebui sa fie, deci teoretic toata lumea ar trebui sa fie multumita dupa instalarea actualizarii.

iOS 12.1 REZOLVA Doua PROBLEME IMPORTANTE

iOS 12.1 rezolva si o alta problema care are legatura cu conexiunile 4G, mai exact, foarte multi utilizatori cu iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR plangandu-se de semnal slab, in comparatie cu modelele mai vechi. Conform celor mentionate de catre compania Apple in lista de schimbari pentru iOS 12.1, toate telefoanele iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR ar trebui sa aiba conectivitate 4G mult mai buna decat pana acum, si sunt curios daca ati sesizat vreo schimbare in bine.

iOS 12.1 aduce in principal modificari pentru iPhone XS, iPhone XS Max, si iPhone XR, cei de la Apple concentrandu-se pe rezolvarea diverselor plangeri ale clientilor care au cumparat primele modele de telefoane. Exista, desigur, si alte schimbari in iOS 12.1 care vizeaza clientii ce folosesc alte modele de telefoane si tablete ale companiei Apple, dar vasta majoritate a noutatilor sunt pentru cele noi, si e bine sa stiti ca la asta se rezuma noutatile.

13 COMENTARII

  1. Bogdantraian i-ai dat soft reset din butoane, hard reset îl dai din comenzi de pe ecran , ca și cum ai vrea sa îl stingi ții lung pe ecran și tre sa apăra resetare setări din fabrica

  2. Salut.Am vrut sa fac update la apple watch 4 si in timpul instalarii sa blocat ecranul ceasului pe logo apple si nu mai reusesc sa il deschid,mentionez ca am reusit sa il inchid dar cand il deschid se aprinde logo apple si mai departe nimic.(am dat si hard reset ,ambele butoane 10 sec).poate a mai intalnit cineva,multumesc..

  3. Cei ce comanda ipad pro cu 1TSSD primesc si 6 gb ram in loc de 4
    @zaone poate,daca ai timp sa faci un mic articol cu asta sau un update la unul existent ,poate sunt unii ce ar vrea sa stie