Cum BLOCHEZI pe WhatsApp Contacte FARA ca ele sa STIE

WhatsApp. O functie secreta din aplicatia de mesagerie iti permite sa blochezi oricare dintre contactele sale fara ca ele sa stie ca ai facut acest lucru.

WhatsApp Cum BLOCHEZI WhatsApp Contacte FARA ele STIE

WhatsApp. O functie speciala din aplicatia de mesagerie va permite sa blocati orice contacte din agenda voastra, dar in secret, fara ca acele persoane sa stie, deci nu trebuie sa le mai si dati explicatii pentru asta. Vorbim despre o functie care se numeste Mute, aceasta permitand oprirea sunetelor si alertelor pentru o anumita conversatie a WhatsApp pentru o perioada predefinita de timp, astfel incat sa nu trebuiaca sa vedeti tot ceea ce va spun anumite persoane.

WhatsApp. Functia a fost implementata de ceva vreme, si este una foarte buna pentru ca va ajuta sa scoateti din atentia voastra imediata anumite persoane, fara a arhiva respectiva conversatie si a o ascunde. Sunetele si alertele pentru acea conversatie din WhatsApp sunt blocate, insa conversatia ramane printre celelalte din lista voastra, si veti putea citi oricand mesajele, dar numai daca aveti chef sa faceti acest lucru.

Cum BLOCHEZI pe WhatsApp Contacte FARA ca ele sa STIE

WhatsApp Cum BLOCHEZI WhatsApp Contacte FARA ele STIE mute

WhatsApp. In imaginea de mai sus puteti vedea cum arata aceasta functie pe care aplicatia o are disponibila, ea putand fi accesata din meniul de setari pentru fiecare contact in parte. In aplicatie este afisata cu optiunea “Mute”, sau “Opriti”, iar cand o accesati WhatsApp va ofera posibilitatea de a bloca sunetele si altertele pentru 8 ore, o saptamana, sau 1 an de zile, iar persoana care va trimite mesaje nici nu va sti ca voi nu primiti vreo alerta pentru ele.

WhatsApp. Daca sunteti suparati pe/de o anumita persoana, o puteti scoate din atentia voastra timp de cateva ore, sau mai mult, insa setarea nu este una permanenta, deoarece poate fi dezactivata la fel cum e activata. O setare similara cu cea din WhatsApp exista inclusiv pentru aplicatia Instagram, sau Facebook Messenger, astfel ca puteti bloca o persoana pe toate cele trei platforme pentru a nu mai sti absolut nimic de la ea