WhatsApp: CAND se Lanseaza Functia Asteptata de MILIOANE de Oameni

WhatsApp. O noua si foarte asteptata functie pentru aplicatie va fi lansata in viitorul foarte apropiat, iata cand o poti astepta pentru a o activa.

WHATSAPP CAND SE LANSEAZA DARK MODE APLICATIA TELEFOANE

WhatsApp. Cea mai populara aplicatie de mesagerie de pe planeta are si o functie pe care foarte multa lume o asteapta de ceva vreme, dar care se cam lasa asteptata, din motive care deocamdata nu sunt cunoscute. Ma refer aici la binecunoscutul dark mode, care a fost implementat in multe aplicatii pana in prezent, si care deocamdata este departe de a fi implementat intr-o versiune finala si in WhatsApp, ce putin in baza a ceea ce stim.

WhatsApp. Interfata aplicatiei are implementat un dark mode la un nivel destul de rudimentar, adica unele interfete sunt schimbate, altele nu sunt, iar pozele si clipurile video nu apar chiar asa cum trebuie deocamdata. Mai mult decat atat, unele sectiuni ale WhatsApp nu au implementata modificarea de culoare in totalitate, astfel ca anumite elemente apar destul de ciudat, deci inca mai exista ceva de lucru la pregatirea acestei schimbari.

WhatsApp: CAND se Lanseaza Functia Asteptata de MILIOANE de Oameni

WhatsApp. Dark mode-ul este in lucru de peste jumatate de an la compania americana, insa e posibil ca prioritate mai mare sa aiba acum implementarea de reclame in cadrul aplicatiei, ceva ce Facebook vrea sa faca de mult. E posibil ca o buna parte dintre zecii de ingineri de la WhatsApp sa fie pusi sa faca aceasta implementare in locul unui dark mode, desi oamenii nu-si doresc materiale publicitare, ci o interfata intunecata in aplicatie.

WhatsApp. Dark mode-ul ar putea veni mult mai tarziu decat ne imaginam noi acum, poate nici macar in 2019, din moment ce reclamele sunt programate pentru a fi implementate abia undeva pe la inceput de an 2020. E improbabil ca WhatsApp sa implementeze un dark mode inaintea reclamelor, si cred ca ar putea face ambele lucruri simultan, pentru a forta oamenii sa faca upgrade si sa beneficieze de schimbarea majora de interfata din aplicatie.