Google Maps: Schimbare MARE de Interfata pentru Telefoane

Google Maps are parte de o schimbare foarte importanta de interfata pentru aplicatia telefoanelor mobile, iata ce este modificat pentru toata lumea acum.

Google Maps interfata

Google Maps are pregatita o schimbare foarte mare de interfata pentru toate telefoanele din lumea intreaga, aplicatia urmand a oferi o experienta noua de folosire pentru toti cei care folosesc platforma in mod activ acum. Puteti vedea in imaginea de mai jos ce modificare substantiala este pregatita pentru Google Maps in momentul de fata, butonul pentru accesarea meniului aplicatiei urmand a disparea in totalitate, dar asta aduce alte butoane de acces.

Google Maps va avea in partea inferioara a interfetei aplicatiilor pentru iOS si Android 5 butoane cu scurtaturi in loc de 3 pentru accesarea meniurilor care sunt cele mai importante, si ofera acces la informatii importante pentru utilizatori. Practic, Google Maps va oferi posibilitatea de a accesa mai rapid meniul cu rutele de navigare pentru naveta zilnica, cel cu locatiile salvate, cel cu cautarile cele mai recente, dar si o optiune noua numita Post.

Google Maps: Schimbare MARE de Interfata pentru Telefoane

Google Maps interfata noua

Google Maps va permite in continuare accesarea celorlalte meniuri din cadrul aplicatiei, insa butonul prin care ele devin vizibile nu mai este cel din stanga casutei de cautare pentru locatii, ci butonul din dreapta acesteia. Practic, oamenii vor putea accesa acel meniu prin intermediul butonului pentur profil, asa cum se intampla in alte aplicatii, apasarea sa afisand imediat lista cu sectiuni pe care in mod normal le puteam accesa folosind vechiul buton din aplicatie.

Google Maps meniu nou

Google Maps are parte de o schimbare extrem de importanta in momentul de fata pentru aplicatie, iar asta in conditiile in care exista in mod constant alte modificari mai mici, sau mai mari, facute pentru experienta de folosire. Desigur ca unele dintre aceste modificari au fost cerute de catre utilizatorii Google Maps pana acum, iar compania Google nu face in mod obisnuit modificari atat de mari fara a verifica cu mare atentie ce impact au ele.

Google Maps are deocamdata testat noul design cu unii utilizatori, insa el va fi distribuit la scara larga dupa ce se va decide ca este suficient de bine gandit pentru a fi folositor pentru cat mai multi dintre oameni.