Google Maps face un Anunt ULUITOR, ce NU a Stiut NIMENI pana Acum

Google Maps are parte de un anunt uluitor facut astazi de catre compania Google, iata ce au dezvaluit americanii pentru clientii din intreaga lume.

Google Maps acoperire

Google Maps are parte de un anunt uluitor facut de catre compania Google astazi, compania americana dezvaluind intr-un final ceva ce nimeni nu a stiut pentru ca datele n-au fost puse la dispozitia cuiva pana acum. Mai exact, astazi a fost devaluit faptul ca Google Maps are cartografiate zonele geografice in care locuieste 98% dintre populatia planetei, deci peste 7 miliarde de oameni isi pot gasi in platforma americanilor propria casa.

Google Maps are inregistrate in momentul de fata imagini pentru Street View care acopera 16 de milioane de kilometri patrati de pe Pamant, ceea ce este cu adevarat impresionant pentru o platforma de acest gen. In cazul Google Earth exista 58 de milioane de kilometri de imagini care sunt disponibile pentru cei care vor sa vada cam tot ceea ce se ascunde pe acest Pamant, si totul intr-o platforma care este foarte usor de folosit.

Google Maps face un Anunt ULUITOR, ce NU a Stiut NIMENI pana Acum

Google Maps este cea mai folosita platforma de harti online de pe planeta, si e destul de usor de inteles de ce lumea o prefera atat de mult in comparatie cu alte platforme care sunt deasemenea disponibile. Nici Apple Maps, nici Bing Maps, nici vreo alta platforma de harti online nu are la fel de multe date si imagini precum Google Maps, iar acest este rezultatul a peste un deceniu de colectare de informatii despre tot ceea ce ne inconjoara.

Google Maps a reusit sa inregistreze imagini cu atat de multe zone de pe glob incat poti sa vizitezi toata lumea fara sa-ti parasesti calculatorul, ceea ce era de neconceput acum un deceniu. Desigur ca Google a facut investitii foarte mari in Google Maps pentru a ajunge la asemenea rezultate, desigur ca a fost nevoie de foarte mult timp, dar se vede in numarul foarte mare de oameni care folosesc platforma de harti online in fiecare zi.

4 COMENTARII