Imaginea cu Huawei P40 Pro ce Confirma o Mare Schimbare

Huawei P40 Pro apare astazi intr-o noua imagine care confirma doua mari schimbari de care vor beneficia clientii care vor cumpara noile telefoane mobile.

imaginea Huawei P40 Pro

Huawei P40 Pro are astazi parte de o noua imagine publicata in care ni se arata foarte clar cum urmeaza sa fie gandit ecranul care este folosit pentru viitorul model de telefon pe care chinezii vor sa-l vanda. Dupa cum puteti vedea in imaginea de mai jos, Huawei P40 Pro urmeaza sa aiba un ecran cu margini rotunde, dar si curbat bine spre exteriorul carcasei, el avand acel design “quad”, adica toate colturile vor fi rotunjite, ca la Huawei Mate 30 Pro.

Huawei P40 Pro va avea acest ecran pentru ca el a fost apreciat de catre putinii oameni care au cumparat Huawei Mate 30 Pro, dar si pentru ca il diferentiaza de restul telefoanelor existente pe piata. E interesant ca in Huawei P40 Pro este folosit acest design pentru ecran, in timp ce in seria Samsung GALAXY S20 s-a renuntat la ecranele curbate spre marginile carcasei, si se folosesc ecrane care sunt plate, strategiile producatorilor fiind opuse.

Imaginea cu Huawei P40 Pro ce Confirma o Mare Schimbare

imaginea Huawei P40 Pro ecran

Huawei P40 Pro are deasemenea confirmat iar faptul ca va avea o camera frontala cu doi senzori de imagine, asa cum a avut Samsung GALAXY S10 Plus anul trecut, doar ca acum vedem ca e o diferenta mare intre senzori. E neclar de ce exista o diferenta atat de mare intre senzorii de imagine ai camerei frontale, dar se speculeaza ca ar fi posibila implementarea unui sistem de recunoastere faciala avansata in Huawei P40 Pro, la fel cum exista in Mate 30 Pro, iar asta desi va exista si un cititor de amprente integrat sub ecranul telefonului.

Huawei P40 Pro va semana extrem de mult cu telefoanele lansate de catre Samsung in ultimii 2 ani de zile, iar asta fara vreo explicatie clara cu privire la strategia de a copia design-urile coreenilor. Totusi, daca Huawei P40 Pro va aduce in sfarsit un sistem avansat de recunoastere faciala, atunci clientii au parte de o veste foarte buna cu privire la sistemele avansate de recunoastere biometrica de care se pot bucura in propriile telefoane mobile.

Huawei P40 Pro va fi prezentat in data de 26 martie de catre compania chinezeasca, in timp ce lansarea in magazine ar putea avea loc undeva pe la inceput de luna aprilie.