Ministerul Apararii: protejandu-te ii protejezi pe ceilalti de Coronavirus

Ministerul Apararii protejare

Ministerul Apararii are astazi un mesaj extrem de important pentru toti romanii, in special cei care se cred invulnerabili, imposibil de imbolnavit, si le spune ca daca nu le pasa de ceea ce se intampla cu ei, ar trebui sa le pese de ceilalti, in special cei din jurul lor.

Ministerul Apararii ne recomanda sa ii protejam pe ceilalti din jurul nostru deoarece masca nu ne ajuta doar pe noi, ii ajuta si pe ceilalti, la fel si manusile, ii protejeaza si pe ceilalti, chiar daca nu va pasa de ce se intampla cu voi, ar trebui sa va pese de copii, parinti, frati, surori, prieteni, chiar si necunoscuti.

Ministerul Apararii vine cu acest mesaj, pentru ca se apropie 1 mai, pentru ca lumea a inceput sa nu mai poarte masca, manusi, sa nu se mai protejeze, dar pericolul nu a trecut, si oricat ati crede ca sunteti de invulnerabili, ganditi-va la cei care nu credeau in Coronavirus si s-au imbolnavit, unii chiar foarte grav.

Fii responsabil!

Protejându-mă pe mine, îi protejez și pe ceilalți 😷❗Virusul îl poate contacta oricine.Dacă mă gândesc și la ceilalți, distanțarea socială ne protejează pe toți.Hai să respectăm cerințele și să scăpăm mai repede de acest virus!#Româniafiiputernică #FiiResponsabil

Publicată de Ministerul Apararii Nationale, Romania – www.mapn.ro pe Duminică, 26 aprilie 2020