TikTok: ATACA Facebook, SURPRIZA Mare din Pandemia COVID-19

TikTok ataca serios Facebook, iar in plina pandemie de Coronavirus a reusit sa faca o surpriza uriasa pentru intreaga lume, iata realizarea importanta.

TikTok covid-19

TikTok isi continua asaltul asupra companiei Facebook si al platformelor detinute de catre acesta, iar in primul trimestru al anului 2020 a reusit ceva ce nimeni nu credea ca este posibil. Mai exact, TikTok a depasit cifra de 2 miliarde de descarcari in toate magazinele de aplicatii in care a fost lansata, reusind un record care este greu de obtinut de catre multe alte platforme concurente, dar el este cu atat mai important in lupta cu cei de la Facebook.

TikTok a fost descarcata in T1 2020 de nu mai putin de 315 miloane de ori in lumea intreaga, cel mai mare numar de descarcari inregistrat de catre orice alta aplicatie in istorie. WhatsApp a inregistrat 250 de milioane de descarcari in aceasta perioada, deci jumatate, iar TikTok incepe sa devina din ce in ce mai populara si mai importanta in lumea intreaga, ceea ce spune foarte multe despre felul in care se vor desfasura lucrurile in lumea retelelor de socializare.

TikTok: ATACA Facebook, SURPRIZA Mare din Pandemia COVID-19

TikTok covid-19 statistici

TikTok reuseste sa se mentina in popularitate peste aplicatiile companiilor americane, ceea ce este surprinzator, mai ales ca si genereaza destui bani din asta, cu 456 de milioane de dolari in total. Doar 175 de milioane de dolari erau generati de ea acum 5 luni, cifra crescand cu inca 280 in peroada pandemiei de Coronavirus, majoritatea banilor venind din China, insa si SUA incepe sa devina o piata foarte importanta, cu 86.5 milioane de dolari generati in ultimele trei luni de zile pentru aplicatia dezvoltata de chinezi.

TikTok a reusit sa creasca extrem de mult in ciuda faptului ca in SUA este vazuta ca o aplicatie care ar trebui evitata de catre cetateni deoarece este facuta de catre chinezi si acestia ii monitorizeaza pe oameni. Chiar daca aceasta gandire a fost dusa in multe alte tari, iata ca pana la urma TikTok a reusit sa creasca substantial in toate pietele in care a fost lansata pana acum, deci oamenii sunt totusi interesati de ea, indiferent de cine este facuta.

TikTok ataca suprematia Facebook cu aceasta crestere exponentiala, si este de asteptat ca lucrurile sa mearga in aceeasi directie si in cursul lunilor urmatoare pentru aplicatie.