Samsung: TREI Noi Telefoane Premium Pregatite de Lansare

Samsung are pregatite de lansare trei noi modele de telefoane premium pentru clientii din intreaga lume, iata ce plan ambitios a fost anuntat.

Samsung lansari

Samsung are un plan surprinzator de ambitios pentru lansarile de telefoane care vor avea loc in cursul acestei toamne, si vorbim despre multe surprize pe care compania coreeana le are pregatite pentru toata lumea. Mai exact, cei de la Samsung intentioneaza sa lanseze nu unul, ci trei modele noi de telefoane premium in toamna acestui an, un numar surprinzator de mare, daca ne gandim ca de obicei se rezuma la lansarea unei singure serii de interes.

Samsung vrea sa lanseze in august noua serie de telefoane GALAXY Note 20, iar in septembrie ar trebui sa ajunga la clienti GALAXY Fold 2, iar in octombrie vom vedea o noua versiune a GALAXY S20. Vorbim despre tre noi modele de telefoane pe care Samsung le pregateste pentru lansare, insa doar primele doua vin ca modele care n-au mai existat pana acum pe piata, in timp ce ultimul este o “reincalzire a ciorbei” pe care o ofera pentru clienti inca din martie.

Samsung: TREI Noi Telefoane Premium Pregatite de Lansare

Samsung vrea sa recupereze macar o parte dintre vanzarile pierdute in perioada pandemiei de Coronavirus, insa asta doar daca lucrurile se vor imbunatati pana atunci, lucru care pare improbabil. Lumea nu a scapat de pandemia de Coronavirus, si e posibil ca situatia sa nu se imbunatateasca, nici macar partial, pana in acel punct pentru ca numarul de infectari continua sa fie ridicat in multe tari, deci Samsung are un plan de lansari foarte dificil.

“Conform surselor din 24, Samsung Electronics intenționează să prezinte smartphone-urile strategice în fiecare lună timp de trei luni, din august până în octombrie. Începând cu „Galaala Note 20 Series” (denumire tentativă) în august, „Galaxy Fold 2” în septembrie și „Fan Edition S20 Fan Edition” în octombrie sunt programate să fie lansate una după alta.”

Samsung vrea totusi sa nu ii lase pe cei de la Huawei sa ii “fure” prima pozitie in topul vanzatorilor de telefoane mobile, ceea ce s-ar fi intamplat in luna mai, dar asta doar in baza unor estimari a unei singure companii. Totusi, din moment ce Samsung grabeste atat de mult lansarea a trei noi modele de telefoane, este destul de clar faptul ca vrea sa genereze vanzari substantiale, astfel ca ramane de vazut cat din zvonurile actuale se va si dovedi a fi adevarat.

Samsung este cel ai mare producator de telefoane mobile in momentul de fata, si daca lucrurile vor merge asa cum spera compania, e improbabil ca acest lucru sa se schimbe in vreun fel prea curand.