LIDL Romania: Foarte IMPORTANTA Cerere pentru TOTI Romanii

LIDL Romania are astazi o cerere foarte importanta pentru toti clientii sai din toata tara, una de care toata lumea ar trebui sa stie, iat ace face de azi.

LIDL Romania reinvatare

LIDL Romania are o cerere foarte importanta pentru toti romanii din toata tara, una care ar trebui sa si fie respectata pentru ca este menita sa ne ajute sa avem parte de o viata mult mai buna, chiar daca nu-i cumparam produsele. Cei de la LIDL Romania le cer tuturor romanilor sa evite risipa alimentara, o problema foarte mare care afecteaza un numar si mai mare de persoane la nivel global, dar in tara noastra ea chiar duce la pierderi serioase de alimente.

LIDL Romania spune ca in tara noastra se genereaza 5 milioane de tone de deseuri alimentare anual din cauza risipei care este facuta de catre oamenii din toata tara, iar lantul de magazine online vrea sa opreasca aceasta practica. Pentru ca vorbim despre ceva cu care romanii nu prea sunt invatati, cei de la LIDL Romania incep de astazi, de la ora 13:00, sa publice informatii cu privire la modurile in care romanii pot evita risipa alimentara.

LIDL Romania: Foarte IMPORTANTA Cerere pentru TOTI Romanii

LIDL Romania incearca sa le ofere tuturor romanilor sfaturi cu privire la modalitatile prin care pot refolosi mancarea astfel incat sa nu faca risipa, si moduri prin care sa foloseasca cat mai mult din alimentele pe care le au, tot in ideea de a nu face risipa. Misiunea celor de la LIDL Romania este una foarte dificila intr-o tara ca a noastra, dar asa cum s-a reusit in alte tari educarea oamenilor sa nu faca risipa alimentara, si noi putem face acelasi lucru.

#FaraRisipa este o misiune Lidl 24/24, de aceea, azi, cu ocazia Zilei Mondiale a Luptei Împotriva Risipei Alimentare,…

Publicată de Lidl Romania pe Duminică, 27 septembrie 2020

LIDL Romania a oferit pana acum sfaturi cu privire la modul in care romanii pot evita sa faca risipa alimentara prin felul in care consuma mancarea, si continua sa vina cu idei bune pentru cei care chiar vor sa faca acest lucru. Desigur ca e nevoie si ca oamenii sa isi doreasca sa nu faca risipa alimentara, si sa asculte sfaturile pe care LIDL Romania le da, altfel cel mai probabil nu se va alege nimic din timpul petrecut incercand sa ajute oamenii.

LIDL Romania are aceasta misiune importanta pentru a ii ajuta pe romani sa fie mai constienti de faptul ca nu trebuie sa faca risipa alimentara, si ar fi bine daca ar reusi intr-adevar sa ii ajute pe romani sa fie mai constiinciosi.