Kaufland: IMPORTANT Anunt, ULTIMELE Zile in care sa Profiti

Kaufland are un anunt important pentru romanii din toata tara, acestea sunt ultimele zile in care mai poti profita de aceasta surpriza grozava.

Kaufland inceput

Kaufland are un anunt important pentru clientii din toata Romania, iar asta pentru ca au mai ramas doar cateva zile in care toti pot profita de ceva care a venit ca o surpriza grozava pentru toti dintre ei, cu doar cateva zile in urma. Mai exact, cei de la Kaufland si-au anuntat clientii ca daca isi fac un card digital, vor beneficia de o reducere de 10% prima oara cand fac cumparaturi si isi scaneaza cardul la casa in momentul in care platesc.

Kaufland a anuntat de la bun inceput ca aceasta promotie speciala este disponibila doar pana in data de 10 noiembrie pentru toti clientii care isi inregistreaza pentru prima oara un card digital de cumparaturi. In momentul de fata mai sunt doar mai putin de 3 zile in care puteti profita de aceasta oferta speciala pe care Kaufland a anuntat-o, si n-ar strica sa nu o ratati pentru ca puteti obtine o reducere buna daca faceti si cumparaturi pe masura.

Kaufland: IMPORTANT Anunt, ULTIMELE Zile in care sa Profiti

Kaufland ofera aceasta reducere de 10% pentru oricare dintre clientii care isi fac un card digital nou in momentul de fata, iar cei care au deja un card digital nu mai beneficiaza de vreo reducere pentru ca au deja cardul. Aceasta masura e una obisnuita in campaniile de acest gen, clientii noi primind ofertele mai bune, in timp ce clientii existenti nu primesc nimic, dar pentru cei existenti exista deja oricum destul de multe oferte foarte bune.

Kaufland le ofera clientilor din toata Romania o gama foarte variata de oferte personalizate de care se pot bucura prin intermediul cardului digital, toate fiind afisate inaplicatia speciala lansata pentru telefoanele mobile. Kaufland le recomanda tuturor clientilor sa o instaleze pentru a se bucura de promotiile cele mai bune din Romania, si n-ar strica sa profitati de ofertele care sunt oferite pentru ca in general nu sunt disponibile pentru perioade lungi.

Kaufland ar mai putea anunta si alte promotii bune pentru a-si creste numarul de clienti care au carduri digitale, insa in momentul de fata nu exista vreo indicatie ca are planuri serioase sa faca acest lucru.