RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS isi surprinde clientii din toata tara cu un anunt de ultima ora, el vizand milioane de romani, si este o veste grozava pentru toata lumea.

RCS & RDS debut

RCS & RDS are un anunt de ultima ora pentru toti clientii sai din toata Romania, dar si pentru milioane de alti romani, grupul de telecomunicatii venind cu o veste extrem de buna pentru toata lumea astazi. RCS & RDS a dezvaluit de cateva zile bune faptul ca in data de 13 noiembrie va da startul Black Friday 2020 pentru toti clientii din Romania, iar asta inseamna ca atunci vor fi disponibile o gama voarte variata de reduceri la serviciile sale.

RCS & RDS a spus foarte clar ca va avea reduceri mari pentru serviciile de internet, telefonie si televiziune, incercand sa rivalizeze cu ceea ce Telekom si Orange au in momentul de fata disponibil pentru clientii proprii. RCS & RDS nu a spus de la bun inceput si cand urmeaza sa fie disponibile ofertele pentru Black Friday 2020 in cadrul magazinului sau online, insa la putin timp dupa aceea a dezvaluit ca totul incepe de la prima ora.

RCS & RDS: Anuntul de ULTIMA ORA pentru MILIOANE de Romani

RCS & RDS fie va da startul tuturor reducerilor la miezul noptii, sau la prima ora a diminetii, insa e cam irelevant cand apar ele, iar asta deoarece vorbim in principal despre promotii pentru servicii, care nu au limita de stoc. Practic, oricine isi poate activa oricare dintre ofertele pentru servicii fara sa se gandeasca la faptul ca ele vor disparea, si asta pentru ca din moment ce nu exista stoc pentru ele, nu are ce sa dispara, deci puteti sa le activati oricand.

RCS & RDS nu spune daca va avea si telefoane mobile disponibile cu reduceri mari in acea zi de Black Friday 2020, insa e de asteptat sa fie si niste promotii de acest gen pentru clientii care sunt dornici sa profite si de acest tip de promotii de la grupul de telecomunicatii. Daca vor exista reduceri pentru telefoanele pe care RCS & RDS le vinde, e de asteptat ca ele sa nu fie chiar atat de mari precum va imaginati, asa ca e bine sa fiti destul de temperati in asteptari pentru a nu risca sa fiti dezamagiti in final de ceea ce va fi anuntat.

RCS & RDS va avea aceaste promotii pentru o perioada limitata de timp, astfel ca n-ar trebui sa amanati extrem de mult decizia de a lua, sau nu, serviciile pe care le ofera, pentru ca promotia sa nu dispara.