Vodafone Anunta Rezultatele Financiare pentru T3 2020 in Romania

Vodafone Anunta Rezultatele Financiare pentru T3 2020 in Romania

Vodafone a anuntat rezultatele financiare pentru T3 2020 in Romania, iar mai jos puteti vedea cat de bine au mers afacerile operatorului de telecomunicatii in tara noastra in perioada pandemiei de Coronavirus.

Bucuresti, 16 noiembrie 2020 – Vodafone Romania anunta principalii indicatori financiari pentru trimestrul incheiat la 30 septembrie 2020, potrivit rezultatelor raportate astazi de Vodafone Group Plc.

Vodafone Romania continua sa inregistreze performante bune, in ciuda contextului dificil din trimestrul incheiat la 30 septembrie 2020.

Veniturile din servicii se afla la valoarea de 195,1 milioane de euro si continua sa fie stabile pe evolutia trimestriala. In comparatie cu perioada similara a anului trecut, veniturile din servicii raportate au inregistrat o scadere de 2.3%.

Baza de clienti a Vodafone Romania a atins valoarea de 10,798,349 clienti la 30 septembrie 2020.

Murielle Lorilloux, CEO Vodafone Romania: „In trimestrul precedent, ne-am concentrat si mai mult pe contributia adusa pentru reducerea decalajului digital, care are consecinte dramatice in domenii cheie, precum educatia, ce pot fi vazute acum atat de clar in contextul pandemic in care ne aflam. Fiecare elev trebuie sa aiba acces la instrumentele necesare, astfel incat sa poata beneficia de educatie digitala si ne angajam sa facem acest lucru posibil. Este nevoie de mult efort, dar cred ca daca actionam impreuna putem realiza lucruri grozave. Sprijinul nostru pentru educatie a cuprins mai multe initiative in ultimele luni. Prin campania „Impreuna nu lasam niciun elev in urma”, am reusit sa ajungem la o suma de aproape 200.000 de euro, cu sprijinul Fundatiei Vodafone Romania care a dublat donatiile stranse. Aceste fonduri sunt utilizate pentru noii beneficiari ai programului educational „Scoala din valiza”, care vor avea astfel tablete si servicii de comunicatii care sa le permita sa continue sa invete. In paralel, am continuat sa extindem programul „Scoala din valiza” la mai multe scoli din mediul rural, dezvoltand solutii de comunicatii, precum si prin furnizarea de echipamente si solutii de invatare pentru elevi si profesori. De asemenea, vom furniza peste 100.000 de tablete cu servicii de comunicatii mobile in cadrul licitatiei lansate de Ministerul Educatiei.

In acest trimestru, am marcat o noua etapa in calatoria noastra de a deveni un operator convergent prin lansarea serviciului inovator Vodafone TV si a noilor oferte de servicii fixe si mobile. Acum, romanii au posibilitatea de a se bucura de cea mai extinsa grila de programe TV lineare si de cea mai cuprinzatoare librarie video on demand prin intermediul primului mediabox 4K de pe piata. Clientii pot beneficia de o interactivitate perfecta intre dispozitive, ceea ce asigura utilizatorilor flexibilitate si o adevarata experienta multi-ecran, dar si functii avansate care le permit sa aleaga cand si unde sa vizioneze programele lor preferate sau sa controleze continutul pe care il urmaresc, inclusiv emisiuni TV live.

Ne vom continua misiunea de a contribui la dezvoltarea Romaniei digitale si de a crea un viitor mai bine conectat si mai rezilient. Personal, consider ca toata lumea, de la companii pana la autoritati, trebuie sa continue sa actioneze cu determinare pentru a depasi aceasta criza pandemica si sa lucreze impreuna pentru a reconstrui Romania”.”