Facebook: Foarte IMPORTANTA Schimbare pentru TOTI Oamenii

Facebook Foarte IMPORTANTA Schimbare pentru TOTI Oamenii

Facebook are parte de o schimbare extrem de importanta pentru utilizatorii din intreaga lume, iar asta in conditiile in care in ultimii ani compania americana a avut serioase dificultati in a se concentra pe utilizatorii care ii folosesc reteaua de socializare din intreaga lume.

Facebook foloseste acum sisteme de inteligenta artificiala care analizeaza postarile pe care utilizatorii le publica in reteaua de socializare pentru a le putea trimite mai rapid spre moderare in cazul in care ele au continut care este potrivit pentru reteaua de socializare in momentul de fata.

Facebook a mai folosit inteligenta artificiala si in trecut pentru a controla felul in care este moderat continutul publicat in cadrul retelei de socializare, si a gresit de foarte multe ori cu ceea ce a facut, lucru care, din pacate, este asteptat inclusiv acum in ceea ce o priveste.

“Postările despre care se crede că încalcă regulile companiei (care includ totul, de la spam la discursuri urâte și conținut care „glorifică violența”) sunt semnalate, fie de utilizatori, fie de filtre de învățare automată. Unele cazuri foarte clare sunt tratate automat (răspunsurile ar putea implica eliminarea unei postări sau blocarea unui cont, de exemplu) în timp ce restul intră într-o coadă pentru a fi examinate de moderatori umani. Toate încălcările de conținut vor primi în continuare o analiză substanțială a omului, dar vom folosi acest sistem pentru a acorda o prioritate mai bună [acel proces].”