DACIA Duster 2021: PROBLEMA pe care NU o Asteptau Clientii

DACIA Duster 2021 va veni cu o problema mare la care clientii din intreaga lume nu se asteptau, iata ce se va schimba pentru noile modele de masini.

DACIA Duster 2021 imposibil

DACIA Duster 2021 este pregatita in momentul de fata pentru lansare si nu vorbim doar despre un singur model de masina care ar urma sa ajunga in 2021 pe piata, ci despre doua modele, mult diferite. Primul model despre care vorbim cand spunem DACIA Duster 2021 este o versiune facelift a actualei generatii, iar cel de-al doilea este unul cu 7 locuri, care va fi o masina cu mult diferita fata de ceea ce vedem in actualele modele, ea urmand a avea 7 locuri.

DACIA Duster 2021 in aceasta versiune cu 7 locuri, urmeaza sa fie gandita pentru transportul familiilor mari, sau a grupurilor de persoane, insa conform unor informatii venite de la presa franceza, ea va avea o mica/mare problema. Mai exact, aceasta versiune a DACIA Duster 2021 va fi facuta pe platforma CMF-B, pe care sunt bazate inclusiv Logan 3 si Sandero 3, insa asta aduce si o problema, mai exact, faptul ca nu va avea tractiune integrala oferita.

DACIA Duster 2021: PROBLEMA pe care NU o Asteptau Clientii

DACIA Duster 2021 in versiunea cu 7 locuri va fi lansata fara tractiune integrala cu platforma CMF-B, iar asta pentru ca DACIA nu are fabrici cu echipamente in care sa faca modele cu tractiune 4X4, si modificarea lor e prea costisitoare. Aceeasi platforma ar urma sa fie folosita inclusiv in DACIA Duster 3, astfel ca nici aceea nu ar trebui sa fie lansata cu tractiune integrala, si asa incepand cu DACIA Duster 2021 ar trebui sa se renunte complet la acest tip de motorizari.

DACIA Duster 2021 ar putea fi inceputul unui sfarsit pentru versatilitatea SUV-urilor fabricate de catre cei de la DACIA, iar asta nu e tocmai una dintre cele mai bune vesti pentru clientii din toata lumea. Lipsa unei versatilitati atat de mari pentru DACIA Duster 2021 ar putea fi un semn pentru multi sa se reorienteze catre alte modele, insa desigur ca asta depinde foarte mult de ceea ce vor dori clientii cu adevarat de la masina pe care vor sa o cumpere.

DACIA Duster 2021, in ambele versiuni, va avea parte de o lansare in decursul acestui an, undeva pe la jumatatea sa, dar si prin a doua parte, fara ca vreo data sa fi fost dezvaluita inca.