Imaginea cu Huawei P50 Pro care Arata Rivalul Samsung GALAXY S21

Huawei P50 Pro apare astazi intr-o prima imagine care ne dezvaluie cum ar urma sa arate rivalul Samsung GALAXY S21 ce v afi lansat in primavara.

Imaginea Huawei P50 Pro Rivalul Samsung GALAXY S21

Huawei P50 Pro are parte de o prima dezvaluire a design-ului care ar urma sa fie folosit pentru noul model de telefon, si vorbim despre o schimbare destul de interesanta pentru design in comparatie cu modelul din 2020. Huawei P50 Pro este pregatit de catre Huawei pentru lansare la inceputul anului 2021, intreaga serie Huawei P50 urmand a fi lansata la vreo 2 luni dupa ce modelele Samsung GALAXY S21 vor fi puse in vanzare pentru clientii din toata lumea.

Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba in continuare un ecran de tip cascada, la acest tip de ecrane fiind facuta trecerea de ceva vreme, iar raspunsul pozitiv venit din partea clientilor pare sa ii convinga pe cei de la Huawei sa ramana la ele. La fel ca si Samsung GALAXY S21, se pare ca Huawei P50 Pro urmeaza sa aiba o camera selfie simpla, nu duala, precum in P40 Pro, cei de la Huawei simplificand foarte mult lucrurile pentru clientii care vor cumpara telfeoanele.

Imaginea cu Huawei P50 Pro care Arata Rivalul Samsung GALAXY S21

Imaginea Huawei P50 Pro Rivalul Samsung GALAXY S21 design

In ceea ce priveste ecranul, se pare ca Huawei P50 Pro va avea unul cu diagonala de 6.6 inch, destul de apropiat de cel al Samsung GALXY S21 Plus, dar probabil ca nu va fi vorba despre aceeasi calitate oferita de catre ele. Exista o schimbare inclusiv pentru difuzorul integrat in ecranul Huawei P50 Pro, acesta urmand a fi unul traditional, compania Huawei revenind la ceea ce a oferi in trecut, si a avut succes, pentru telefoanele pe care le-a vandut pana acum.

Huawei P50 Pro nu are deocamdata oferite detalii cu privire la celelalte componente importante care vor fi folosite in el, dar se presupune ca va avea integrat Harmony OS, desi e practic tot un Android standard. Pe de alta parte, e de asteptat ca Huawei P50 Pro sa aiba imbunatatiri mari pentru camera principala, baterie, dar va avea acelasi procesor Kirin 9000 precum seria Mate 40, cei de la Huawei refolosindu-l, chiar daca are componente limitate acum.

Huawei P50 Pro ar urma sa fie prezentat undeva pe la final de martie, si ar putea fi lansat la inceputul lunii aprilie, dar deocamdata nu exista prea multe detalii cu privire la ceea ce vom primi de la el.