BRD Romania: PROBLEMA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania are o problema foarte serioasa pentru clientii sai din toata tara, iata ce trebuie sa stii chiar acum in legatura cu ceea ce se intampla.

BRD Romania intermitente

BRD Romania, una dintre cele mai mari banci din Romania, are clientii din diverse colturi ale tarii afectati de o problema pe care putini credeau ca o vor intalni, dar care iata ca genereaza situatii pe care nimeni nu si le doreste. Mai exact, cei de la BRD Romania au din nou probleme cu aplicatia pentru telefoanele mobile, sau cel putin asta raporteaza un numar foarte mare de oameni pe Facebook.

BRD Romania are pagina sa de pe reteaua de socializare luata cu asalt de catre oamenii care se plang din cauza faptului ca nu pot folosi aplicatia de mobile banking MyBRD Mobile pentru a-si administra conturile. Acum cateva zile cei de la BRD Romania au avut probleme similare cu aplicatia pentru mobile banking, aceasta nefiind functionala timp de cate ore, insa problemele au fost atunci rezolvate destul de rapid de catre banca pentru clienti.

BRD Romania: PROBLEMA de ULTIMA ORA pentru Clientii Romani

BRD Romania nu a oferit pana acum detalii cu privire la problemele pe care le intampina in momentul de fata, insa daca ele vor deveni si mai serioase, atunci mai mult ca sigur vom afla informatii. BRD Romania are sute de mii de clienti care-i folosesc aplicatia de mobile banking in momentul de fata, si e normal sa existe plangeri daca ea nu functioneaza asa cum trebuie, deci trebuie sa avem rabdare pentru ca lucrurile sa revina la normal pentru noi.

BRD Romania a efectuat si diverse lucrari de mentenanta in ultimele saptamani pentru clientii din toata tara, insa nu se stie daca aceste probleme au la baza ceea ce a fost schimbat in cadrul lor. Nu este exclus ca BRD Romania sa aiba toate aceste probleme tocmai din cauza acelor lucrari, insa mai multe detalii despre ceea ce se intampla am putea afla doar daca banca mai publica vreun mesaj prin care sa recunoasca faptul ca aplicatia are probleme.

BRD Romania incearca sa le ofere clientilor sai din toata Romania doar cele mai bune servicii posibile, insa uneori mai apar si situatii in care lucrurile nu decurg chiar asa cum ar trebui.