Orange: MILIOANE de Clienti Vizati, este GRATUIT de Astazi

Orange are un anunt foarte important pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii, si cum profiti de tot ceea ce e disponibil.

orange avantajos

Orange surprinde din nou din toate punctele de vedere, iar asta deoarece marele operator de telecomunicatii din Romania a decis sa le ofere miloanelor de clienti din Romania in mod gratuit ceva ce multi nu credeau ca vor primi. Orange a anuntat o noua campanie promotionala pentru clientii care folosesc aplicatia MyOrange pentru a controla serviciile de care beneficiaza, dar si pentru a face alte actiuni care pot fi facute doar din conturi.

Orange a anuntat ca toti cei care folosesc aplicatia MyOrange in momentul de fata in Romania pentru a-si plati facturile electronice, sau pentru a reincarca o cartela prepay, au sansa de a primi gratuit ceva grozav. Mai exact, cei de la Orange le ofera clientilor din Romania posibilitatea de a castiga un Samsung GALAXY S21 Ultra, un Huawei Matebook, sau un televizor LED Smart de la TCL, toate premii extrem de interesante pentru clienti.

Orange: MILIOANE de Clienti Vizati, este GRATUIT de Astazi

Orange a oferit pana acum doar bonusuri de internet si minute pentru cei care faceau asta prin intermediul aplicatiei MyOrange, insa iata ca lucrurile s-au schimbat serios, astfel ca acum operatorul are pre mii mai bune. Orange ofera gratuit ceva ce in mod normal nu ofera chiar orice fel de operator de telecomunicatii pentru lucruri de acest gen, insa daca ne gandim bine, au fost oferite si premii mai importante de altii in trecut.

Orange nu a mers pe calea pe care a urmat-o DIGI, de exemplu, care la un moment dat a decis sa ofere excursii in Egipt pentru cei care isi activau factura electronica pentru serviciile sale. Orange a avut o strategie diferita, a oferit mai putin pentru mai multi oameni, si cam acelasi lucru face aici in ceea ce priveste aceste premii gratuite, asa ca probabil vor exista destui oameni care vor fi dornici sa castige tot ceea ce este oferit in acest moment.

Orange desfasoara aceasta campanie pana la finalul lunii, deci doar pana atunci mai putem primi gratuit ceea ce este oferit acum de catre operatorul de telecomunicatii pentru noi.