DACIA Logan 2022: FOTO cu Modelul SPECIAL Crezut IMPOSIBIL

DACIA Logan 2022 este un nou model special de masina de la producatorul roman, iata de ce acesta era crezut imposibil, si ce noutati va aduce.

DACIA Logan 2022 imagini

DACIA Logan 2022 este un nou model de masina de la producatorul roman care a fost spionat pentru prima oara inainte de a fi lansat, si vorbim despre o masina a carei lansare nu mai parea posibila. Mai exact, vorbim despre un nou model de la Mioveni care deocamdata e cunoscut cu denumirea DACIA Logan 2022, si care ar putea fi un inlocuitor pentru modelul MCV pe care cei de la DACIA l-au scos de la productie in 2020, inainte ca noua serie sa fie lansata.

DACIA Logan 2022 ar fi o combinatie intre vechiul model MCV si modelele Logan si Sandero Stepway, iar asta pentru ca bara frontala si grila pentru radiator seamana cu cele ale modelului din urma. Spatele acestei DACIA Logan 2022 seamana cu ceva ce-am mai vazut pe la Lodgy, insa in rest, design-ul seamana si cu cel al Logan 3, inclusiv la interior, astfel ca e posibil ca masina sa faca parte din aceasta serie, poate un inlocuitor pentru MCV.

DACIA Logan 2022: FOTO cu Modelul SPECIAL Crezut IMPOSIBIL

DACIA Logan 2022 imagini lateral

DACIA Logan 2022 are si spatele regandit intr-o buna masura, semnanand cu ceea ce vedem pe la modelele de la Volvo, si daca farurile au fost inspirate de acolo in Loga 3, de ce sa nu vedem si un spate preluat de la suedezi. Este cat se poate de clar faptul ca DACIA Logan 2022 este o masina care este gandita pentru transportul de marfa, insa e greu de spus daca va fi prezentata ca un inlocuitor pentru MCV, sau Lodgy, ori va fi plasata undeva intre cele doua modele.

DACIA Logan 2022 imagini spate

DACIA Logan 2022 ar putea fi modelul de masina pe care cei de la Renault l-au anuntat ca fiind pregatit pentru lansare in anul 2022 in gama producatorului roman, desi multi credeau ca ar fi vorba despre un nou Duster. Ei bine, se pare ca de fapt ar fi vorba despre DACIA Logan 2022, si nu despre un nou model de SUV, desi la cum arata masina, ar putea fi aproape de aceasta categorie, dar desigur mult mai utila pentru transportul de marfa.

DACIA Logan 2022 este testata pe drumurile publice, si multumita acestor imagini spion o putem vedea, deci lansarea nu poate fi chiar atat de departe precum credea multa lume cu ceva timp in urma.