DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT care a UIMIT pe TOATA Lumea

DIGI Mobil a luat prin surprindere pe toata lumea cu un anunt foarte important care dezvaluie ceva ce parea complet imposibil pentru companie.

DIGI Mobil global

DIGI Mobil este unul dintre cei mai mari operatori de telecomunicatii mobile din Romania, cu subsidiare in cateva importante tari europene, iar RCS & RDS a facut un anunt cu ceva ce parea imposibil. Mai exact, in anul pandemic 2021 cei de la DIGI Mobil au reusit sa-si creasca baza totala de clienti de telefonie mobila, la nivel de grup, cu 28%, ceea ce reprezinta o crestere neasteptat de mare intr-o perioada economica de acest gen, insa iata ca totusi compania a reusit-o.

DIGI Mobil a reusit sa-si creasca baza de clienti ai serviciilor de telecomunicatii mobile cu 6% in Romania in cursul anului 2020, aceasta reprezentand o treime din cresterea totala din ultimii aproape 4 ani. In Ungaria cei de la DIGI Mobi au reusit sa creasca baza de clienti cu 128% in anul 2020, e drept ca de la 72.000 la 164.000 clienti, dar chiar si asa, vorbim despre o crestere foarte mare intr-o piata care se dovedeste a fi destul de dificila.

DIGI Mobil: Anuntul IMPORTANT care a UIMIT pe TOATA Lumea

DIGI Mobil global clienti

DIGI Mobil a avut succes mult mai mare in Spania, acolo unde baza de clienti a crescut de la 1.728 la 2.21 milioane de clienti, cu 28%, aceasta fiind cea mai mare crestere baza pe numarul real de unitati generatoare de venituri. Piata din Spania pare sa fie cea care merge cel mai bine pentru DIGI Mobil, cresterea de acolo fiind chiar mai mare decat cea din Romania, sau din Italia, acolo unde lucrurile n-au stat rau, inregistrandu-se o crestere de doar 26.000 de clienti.

DIGI Mobil are in momentul de fata 6.227 milioane de unitati generatoare de venituri la nivelul intregului grup, iar pentru o companie de telecomunicatii din Romania vorbim despre o realizare cu adevarat impresionanta. DIGI Mobil nu are in Italia succes la fel de mare ca in Spania in ceea ce priveste atragerea de noi clienti, insa poate ca noul parteneriat cu Vodafone va genera o crestere mare inclusiv in aceasta piata unde exista foarte multi romani.

DIGI Mobil isi continua expansiunea, si pana acum a avut probleme mari doar in Ungaria, acolo unde i s-a interzis sa participe la licitatia pentru frecventele 5G, in restul tarilor neincercand sa intre pe acest segment.