Telekom: Anuntul cu Decizia URIASA pentru MILIOANE de Romani

Telekom are un anunt foarte important cu o decizie uriasa pe care a luat-o pentru milioane de clienti din toata Romania, iata ce trebuie sa stii acum.

telekom impreuna

Telekom a anuntat in mod oficial o decizie foarte importanta pentru milioane de clienti din toata Romania, si daca inca nu ati aflat despre ea, atunci ar fi bine sa aflati pentru ca sunt pregatite o serie de surprize interesante. Mai exact, cei de la Telekom au luat decizia de a le oferi romanilor posibilitatea de a se porta in reteaua sa si de a beneficia de o oferta extrem de interesanta care le aduce 12 luni de abonament gratuit in momentul de fata.

Telekom le spune romanilor ca in luna iubirii le ofera posibilitatea de a se porta in reteaua sa si a beneficia de reducerea de 50% timp de 12 luni pentru ambele abonamente cu care se porteaza. Vorbim despre romani care decid sa se porteze in reteaua Telekom cu persoana iubita pentru a profita de aceasta oferta speciala, astfel ca nu veti putea beneficia de ea singuri, asa ca trebuie portate doua abonamente pentru ca promotia sa devina activa.

Telekom: Anuntul cu Decizia URIASA pentru MILIOANE de Romani

Telekom are unele dintre cele mai importante oferte pentru telefonie mobila in momentul de fata in Romania, si daca inca nu ati ales sa profitati de ele, ar fi bine sa o faceti chiar acum. Separat de reducerea pentru abonament, cei de la Telekom le ofera clientilor din toata Romania inclusiv internet 4G nelimitat impreuna cu minute si SMS-uri nationale nelimitate, deci puteti sa faceti orice vreti cu telefoanele voastre in orice moment dupa activarea ofertei.

Telekom are deasemenea si telefoane la preturi speciale pentru clientii din toata Romania care in aceasta perioada decid sa cumpere si un telefon atunci cand se porteaza in retea. Ofertele pe care cei de la Telekom le fac pentru clientii din toata Romania sunt unele dintre cele mai bune de pana in momentul de fata, astfel ca daca nu profitati acum de tot ceea ce are disponibil, s-ar putea sa ratati ocazia de a mai gasi ceva la fel de bun.

Telekom are toate aceste promotii speciale disponibile pentru o perioada limitata de timp, sa ca nu ratati ocazia de a activa chiar acum abonamentele pe care le doriti de la operator.