DACIA Logan 3: Vestea GROZAVA pentru Noul Model SPECIAL

DACIA Logan 3 este in centrul unei vesti grozave in legatura cu noul model special care este pregatit de lansare, iata ce se va intampal cu el.

DACIA Logan 3 speranta

DACIA Logan 3 a fost lansata de catre DACIA in reprezentantele din Romania inca de acum cateva saptamani, si noul model pare sa fie destul de popular in randul oamenilor, ceea ce desigur ca este o veste foarte buna pentru producator. DACIA Logan 3 a fost lansata cu foarte multe noutati la care mai nimeni nu se astepta, si asta e bine, pentru ca ne arata cat de importante sunt modelele noi pentru cei de la DACIA si Renault, deci ne putem astepta la alte surprize mari in viitor.

DACIA Logan 3 nu a fost totusi lansata intr-o versiune speciala pe care foarte multi oameni o asteptau de ceva vreme, mai exact modelul hibrid care a fost zvonit de catre presa franceza ca fiind in dezvoltare. Din pacate, felul in care am vazut ca a fost gandita DACIA Logan 3 da de inteles ca desi un model hibrid e posibil, deocamdata nu se stie cand anume va fi lansat, dar daca se vor adeveri zvonurile privind versiunea hibrida a modelului MCV, atunci lucrurile devin clare.

DACIA Logan 3: Vestea GROZAVA Legata de Noul Model SPECIAL

DACIA Logan 3 va fi fara dubiu lansata si intr-o versiune hibrid daca noul model MCV, care e acum in teste pe drumurile publice, va avea o motorizare de acest gen, si asta e o veste grozava pentru toti cei care asteapta cu foarte mare interes masinile. DACIA Logan 3 in versiune hibrida va fi mai mult ca sigur foarte atractiva pentru foarte multi clienti care cauta masini de acest gen, iar acum toata piata se indreapta spre modelele de acest tip, viitorul e al lor.

DACIA Logan 3 ar putea fi lansata intr-o versiune hibrid abia peste cel putin un an de zile, iar asta pentru ca versiunea hibrida a MCV nu va fi lansata mai devreme de  finalul anului acesta. Cam acestea ar fi planurile celor de la DACIA conform celor mai recente zvonuri cu privire la modelele noi care sunt in dezvoltare, deci DACIA Logan 3 nu va fi lansata intr-o versiune hibrid inaintea modelului MCV, asa ca ar fi bine sa nu va ganditi la acest lucru.

DACIA Logan 3 este cel mai important model de masina pe care DACIA il vinde in momentul de fata, asa ca interesul vis-a-vis de ea va creste daca si un model hibrid va fi disponibil.