Orange: MILIOANE de Clienti se Bucura de Asta GRATUIT Acum

Orange are pentru milioane de clienti din toata Romania o veste grozava, iata de ce se pot bucura toti gratuit chiar in momentul de fata, si cum poti si tu.

Orange distras

Orange continua sa isi bucure milioanele de clienti din toata tara, asa ca a decis sa le ofere in mod gratuit chiar acum ceva ce putini stiu ca primesc pentru ca nu este tocmai ceva promovat des. Mai exact, cei de la Orange ofera in continuare acces gratuit la platforma Orange Games pentru clientii sai din toata Romania, si vorbim despre o aplicatie care are o varietate de jocuri foarte interesante pentru toti cei care sunt dornici sa profite de ele.

Orange ofera aplicatia Orange Games ca o resursa alternativa pentru jocurile care sunt disponibile in cadrul App Store si Google Play Store, si spun ca e alterantiva pentru ca aceleasi jocuri sunt si acolo. Diferenta dintre ceea ce ofera Orange prin platforma sa, fata de celelalte magazine de aplicatii, este ca in cadrul aplicatiei sale nu exista reclame care sa va distraga atentia de la joc, iar de aceea trebuie platit pentru a o accesa.

Orange: MILIOANE de Clienti se Bucura de Asta GRATUIT Acum

Orange ofera posibilitatea de a accesa in mod gratuit timp de o saptamana aceasta platforma, toti clientii sai din Romania avand aceasta optiune la dispozitie pentru a se lamuri daca merita sa si plateasca pentru ea. Ideea din spatele deciziei celor de la Orange de a oferi acces gratuit timp de o saptamana la platforma Orange Games este buna, si ii ajuta pe clienti sa vada care sunt beneficiile utilizarii unui asemenea sistem pentru jocuri.

Orange ofera de ceva vreme acces gratuit la platforma sa, insa pentru perioade diferite de timp, iar asta deoarece acum cateva luni era oferit acces gratuit timp de 30 de zile la platforma sa. Acum perioada a fost redusa la doar o saptamana, insa e posibil ca perioada aceasta sa creasca daca vor mai fi impuse restrictii in Romania din cauza Coronavirus, ceva complet posibil din moment ce numarul de cazuri noi a inceput sa creasca.

Orange este singurul operator de telecomunicatii din Romania care are o platforma de jocuri de acest gen, asa ca la ceilalti nu veti gasi ceva similar, din pacate, pentru noi toti.