WhatsApp: Vestile Grozave pentru MILIARDE dintre Utilizatori

WhatsApp pregateste o serie de vesti grozave pentru miliardele de utilizatori din intreaga lume, iata ce va lansa pentru noi toti, si cat conteaza.

WhatsApp modificari

WhatsApp este de departe cea mai populara platforma de measgerie din intreaga lume, cu miliarde de utilizatori de telefoane iPhone si Android interesati sa o foloseasca in fiecare zi. Ceea ce multi dintre ei nu stiu este ca peste 10 schimbari importane sunt in dezvoltare la WhatsApp pentru telefoanele iPhone si Android in momentul de fata, ele fiind pregatite pentru lansare in cursul urmatoarelor saptamani si luni, probabil multe inainte de 15 mai.

WhatsApp are printre toate aceste functii noi una extrem de importanta care ne va permite sa ne logam pe multiple dispozitive cu acelasi cont, ceva ce orice alta platforma majora are deja implementat. Decizia de a oferi asa ceva pentru utilizatori este una grozava, mai ales ca vorbim despre o functionalitate extrem de importanta pe care WhatsApp a refuzat sa o ofere timp de ani, si ani, de zile pentru toata lumea, dar iata ca lucrurile se schimba.

WhatsApp: Vestile Grozave pentru MILIARDE dintre Utilizatori

WhatsApp va implementa deasemenea pentru utilizatori si un sistem care va permite arhivarea conversatiilor intr-un asemenea mod incat ele sa nu mai fie reafisate in lista de conversatii cand apar mesaje noi. Mai mult decat atat, se pare ca vom avea inclusiv optiunea de a controla viteza de redare a mesajelor audio, iar WhatsApp va integra intr-un final si o functie care ne va permite sa contactam direct angajatii sai pentru a putea cere ajutor in cazul in care chiar avem nevoie de asa ceva.

WhatsApp va implementa deasemenea si o functie extrem de importanta care va permite protejare backup-urilor cu o parola, astfel incat acestea nu vor putea fi accesate de catre persoane necunoscute. WhatsApp va oferi deasemenea si posibilitatea de a trimite mesaje care expira la o perioada mai scurta de timp decat cele 7 zile care sunt standard setate, astfel ca vorbim despre noi vesti foarte bune pentru cei care vor sa trimita mesaje temporare.

WhatsApp are mai multe schimbari in lucru in momentul de fata, cele de mai sus fiind doar cateva dintre cele care au fost recent in atentie, dar lista este chiar mai lunga.