ING Bank Anunta BLACK FRIDAY, ce Transmite Clientilor Astazi

ING Bank anunt BLACK FRIDAY

ING Bank a anuntat in mod oficial evenimentul sau pentru BLACK FRIDAY, banca din Romania pregatindu-le clientilor surprize speciale de care ei se vor putea bucura daca sunt cu adevarat interesati de cee ace le-a pregatit. Vorbim despre un anunt al celor de la ING Bank intr-o perioada in care si alte banci din Romania se pregatesc sa faca anunturi similar pentru BLACK FRIDAY, iar asta pentru ca au pregatite oferte care dintre care mai interesante pentru clientii lor din toata Romania.

ING Bank nu a dezvaluit si ce oferte va avea disponibile de BLACK FRIDAY pentru clientii sai din toata Romania, insa dupa cum puteti vedea mai jos, ele vor fi anuntate in data de 9 noiembrie, adica in cursul zilei de maine. ING Bank da startul evenimentului sau pentru BLACK FRIDAY cu 3 zile mai devreme decat restul marilor magazine din Romania, in special cei de la eMAG, in jurul carora se invarte intregul eveniment de reduceri din cursul acestui an.

ING Bank Anunta BLACK FRIDAY, ce Transmite Clientilor Astazi

ING Bank va avea mai mult ca sigur oferte de BLACK FRIDAY pentru credite de tot felul, carduri de cumparaturi, si nu doar atat, iar asta pentru ca acestea sunt serviciile pe care le ofera in principal banca din Romania. Nu este exclus sa vedem deasemenea la ING Bank oferte spceiale pentru conturi curente cu servicii gratuite, sau la pret mult mai mic pentru perioade mai lungi de timp, iar asta pentru ca de BLACK FRIDAY sunt oferite de obicei promotii foarte bune.

ING Bank a avut si anul trecut de BLACK FRIDAY promotii foarte interesante pentru clientii din toata tara care au fost dornici sa profite de ele, asa ca nu exista vreun motiv sa credem ca acum lucrurile vor fi diferite din vreun punct de vedere. Din cate se pare, ING Bank ne va permite sa profitam de aceste promotii speciale direct din cadrul website-ului sau, asa ca in mod teoretic n-ar trebui sa fie nevoie ca de BLACK FRIDAY sa mergem in vreo agentie pentru a contracta vreo promotie.

ING Bank va avea din 9 noiembrie pe website-ul sau toate detaliile necesare pentru aceasta campanie promotionala, asa ca ramane de vazut ce anume se va intampla in legatura cu ofertele care vor fi dezvaluite pentru noi.