Raiffeisen Bank: Decizia Anuntata Oficial, cum sunt Afectati Clientii

Raiffeisen Bank Decizia Anuntata Oficial Afectati Clientii

Raiffeisen Bank a anuntat o noua decizie oficiala pe care a luat-o pentru clientii sai din toata tara, banca din Romania aplicand-o chiar din zilele urmatoare pentru intregul teritoriu al tarii, iar asta pentru ca isi inchide unele agentii pe 30 noiembrie si 1 decembrie. Cei de la Raiffeisen Bank au decis sa faca acest lucru, la fel ca si celelalte banci din Romania, pentru a le oferi angajatilor doua zile libere, care oricum sunt declarate zile libere legale in Romania.

Raiffeisen Bank isi inchide toate agentiile care nu se afla in interiorul unui centru comerciale, astfel ca nu veti putea intra in ele pentru a rezolva orice fel de probleme, sau a activa servicii noi pe care le ofera banca acum. Raiffeisen Bank a actionat in acelasi mod in fiecare an pentru a ii ajuta pe angajatii sai din tara sa se bucure de doua zile libere la final de noiembrie si inceput de decembrie, asa cum se intampla, de exemplu, inclusiv in sectorul bugetar acum.

Raiffeisen Bank: Decizia Anuntata Oficial, cum sunt Afectati Clientii

Raiffeisen Bank va oferi ajutor limitat in cadrul agentiilor care exista in centrele comerciale, asta chiar daca acestea sunt deschise, insa nu vorbim totusi despre ceva diferit in raport cu ceea ce se intampla de obicei de sarbatori. Desigur ca nu va inchis serviciul telefonic pentru relatii cu clientii, Raiffeisen Bank ajutandu-si in continuare clientii prin intermediul acestuia asa ca daca nu puteti rezolva ceva in agentiile deschise, ar trebui sa apelati acest serviciu.

Dupa cum puteti vedea si in mesajul de mai sus, cei de la Raiffeisen Bank au inclusiv o lista cuprogramul agentiilor care vor fi deschise in zilele de 30 noiembrie si 1 decembrie, deci puteti afla din timp exact unde puteti ajunge. Desigur ca in toata aceasta perioada veti putea folosi si serviciile online pe care Raiffeisen Bank le are disponibile, inclusiv cele care sunt oferite prin intermediul aplicatiilor distribuite pentru telefoanele iPhone si Android.

Raiffeisen Bank isi va relua programul normal din agentii incepand cu data de 2 decembrie, astfel ca veti putea ajunge in oricare dintre ele chiar din acea zi, activitatea urmand a reveni la normal inclusiv pentru serviciul de relatii cu clientii.