RO-ALERT: Mesaje de Alerta Trimise in Neamt din Cauza COVID-19

RO-ALERT Mesaje Alerta Trimise Neamt Cauza COVID-19

RO-ALERT este folosind din nou de catre autoritatile din Romania pentru a ii alerta pe oameni in legatura cu raspandirea Coronavirus, iar acum vorbim despre cateva localitati din judetul Neamt in care rata de incidenta a depasit 6/1000 de locuitori, acolo fiind trimis mesajul de mai jos.

RO-ALERT nu a fost gandit pentru a fi folosit in asemenea scopuri, insa vremurile in care traim forteaza autoritatile sa regandeasca folosirea sistemului pentru a alerta oamenii inclusiv in legatura cu pericole de acest gen, care le pun viata in pericol, si in legatura cu care ar trebui sa se protejeze.

“ATENȚIE! În orașul/comuna …. Nivelul de răspândire a noului coronavirus (SARS-CoV-2) este unul ridicat, peste 6 la o mie de locuitori. RESPECTAŢI măsurile sanitare pentru a nu va pune viaţa în pericol, a dumneavoastră sau a celor din jur.

Purtaţi corect MASCA, acoperind nasul şi gura. Păstraţi DISTANŢA şi evitaţi aglomeraţiile. Menţineţi IGIENA MÂINILOR, evitaţi contactul cu suprafeţele comune şi DEZINFECTAŢI-VĂ după fiecare atingere a unui obiect posibil contaminat. ÎNCURAJAŢI-I şi pe cei din apropierea dvs. să respecte cu stricteţe regulile! ISU NT.”