3800 de Cabinete de Medicina de Familie fac Testare Gratuita pentru COVID-19

3800 de Cabinete de Medicina de Familie fac Testare Gratuita pentru COVID-19

3800 de medici de familie din Romania incep sa faca testare gratuita pentru depistarea Coronavirus pentru romanii din toata tara, iar asta in conditiile in care Ministerul Sanatatii a impus extinderea programului de testare a romanilor pentru detectarea mai rapida a infectiilor in randul oamenilor.

Vorbim practic despre o foarte mare parte dintre medicii din toata Romania, iar testele pe care le fac ei sunt cele rapide, antigen, astfel ca nu vorbim despre testare PCR, pentru o asemenea testare fiind necesara vizita intr-un laborator specializat, sau la spitalele, si centrele de diagnostic in care se face aceasta procedura.

“Mesaj de interes general. Distribuie și pentru prietenii tăi. Te poți testa gratuit în peste 3.800 de cabinete de medici de familie!

Peste 3800 de medici de familie fac teste rapide antigen pentru depistarea COVID-19.

Lista cabinetelor medicale primare care au încheiat contracte cu casele de asigurări de sănătate se află începând de astăzi, 23 ianuarie 2022, pe pagina de web a Ministerului Sănătății.

Ministrul Sănătății consideră că testarea la medicul de familie reprezintă soluția pentru accesul facil al bolnavilor la diagnostic rapid și ulterior la evaluare și monitorizare.”