DIGI RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA cu o Masura Buna pentru Clienti

DIGI RCS & RDS Decizia IMPORTANTA Masura Buna Clienti

DIGI RCS & RDS continua seria deciziilor importante pentru clientii sai din toata Romania, astfel ca in momentul de fata vorbim despre o noua masura extrem de buna pe care grupul de telecomunicatii a luat-o pentru romani, si care trebuie sa fie stiuta de clienti. Vorbim despre o continuare a politicii celor de la DIGI RCS & RDS de a isi imbunatati infrastructura retelelor de telefonie mobila in Romania, o noua actualizare a acoperirii fiind facuta zilele trecute.

DIGI RCS & RDS investeste sume substantiale de bani pentru a le oferi clientilor din toata ROmania posibilitatea de a se bucura de cele mai bune servicii posibile pentru banii pe care ii platesc, iar aceasta este una dintre cele mai bune vesti pentru cei care ii sunt clienti. DIGI RCS & RDS anunta cel putin o data pe luna ca face imbunatatiri pentru infrastructura retelelor de telecomunicatii mobile din Romania, fara a spune foarte clar si ce anume modifica.

DIGI RCS & RDS: Decizia IMPORTANTA cu o Masura Buna pentru Clienti

DIGI RCS & RDS are una dintre cele mai bune acoperiri din Romania pe partea de servicii de telecomunicatii mobile, ceea ce nu ar trebui sa fie o surpriza, daca ne gandim ca de cativa ani buni face investitii mari in reteaua sa. Acestea continua in aceasta perioada pe masura ce DIGI RCS & RDS incearca sa concureze mai serios cu rivalii de la Orange, Telekom, Vodafone, avand fata de unii chiar acoperire mai buna pentru clientii din Romania.

DIGI RCS & RDS nu ofera totusi servicii de calitate superioara pe toate palierele, iar asta pentru ca atunci cand vine vorba despre internetul mobil lucrurile nu stau chiar atat de bine pentru compania romaneasca, din pacate. Chiar daca DIGI RCS & RDS face in mod constant imbunatatiri pentru infrastructura sa de telefoni emobila, inca mai are destule de recuperat pe partea de internet mobil, avand vitezele cele mai mici din tara.

DIGI RCS & RDS anunta chiar pe website-ul sau de fiecare data cand imbunatateste infrastructura sa de telecomunicatii mobile, asa ca ramane sa va uitati acolo pentru a vedea daca in zona voastra exista acoperirea pe care o doriti de la operator.