Biciclete Electrice, ATV-uri, Trotinete Electrice Cumparate de Posta Romana

Biciclete Electrice ATV Trotinete Electrice Cumparate Posta Romana

Posta Romana va trece printr-un amplu proces de modernizare, iar printre obiectivele pe care conducerea si le-a propus se numara si cumpararea de biciclete electrice, motoscutere, ATV-uri, trotinete electrice, insa si alte tipuri de mijloace de transport.

Posta Romana se modernizeaza, acest lucru pare destul de clar din afirmatiile pe care le vedem de la institutie, insa ramane de vazut cat va trece pana cand aceste declaratii se vor transforma in fapte reale, iar experienta de a trimite si primi orice prin institutie va fi imbunatatita.

“Investiții în mobilitate.

Mecanismele de implementare a prevederilor cuprinse în 𝗠𝗲𝗺𝗼𝗿𝗮𝗻𝗱𝘂𝗺𝘂𝗹 𝗽𝗿𝗶𝘃𝗶𝗻𝗱 𝗱𝗲𝘇𝘃𝗼𝗹𝘁𝗮𝗿𝗲𝗮 𝘀̗𝗶 𝗱𝗶𝘃𝗲𝗿𝘀𝗶𝗳𝗶𝗰𝗮𝗿𝗲𝗮 𝗲𝗰𝗼𝗻𝗼𝗺𝗶𝗰𝗮̆ 𝗮 𝗣𝗼𝘀̗𝘁𝗲𝗶 𝗥𝗼𝗺𝗮̂𝗻𝗲, aprobat de Guvernul României!

După stabilirea Domeniilor prioritare de acțiune și a Obiectivelor pe termen scurt și mediu, Memorandumul privind implementarea strategiei de dezvoltare detaliază Mecanismele prin care vor fi atinse țintele fixate.

Mecanism: Strategie orientată către client

Investiții în mobilitate :

Echiparea corespunzătoare a salariaților – vom achiziționa biciclete electrice, motoscutere, ATV-uri, trotinete electrice, dar și alte mijloace de transport alternative pentru a îmbunătăți, atât condițiile de lucru ale salariaților, cât și calitatea serviciilor oferite clienților.

Dezvoltarea unei rețele de tip „last mile” delivery – vom crește viteza, recurența, retenția clienților și accesibilitatea la serviciile poștale și de coletărie prin creșterea rețelei de factori poștali și implementarea unei soluții software și hardware de livrări rapide locale ”last mile” delivery — actualizată cu cele mai înalte standarde de curierat de la nivel mondial.”

author avatar
Redactia iDevice.ro