E.ON: IMPORTANTA Informare Transmisa Clientilor Romani, ce Trebuie Sa Stii

E.ON IMPORTANTA Informare Transmisa Clientilor Romani Trebuie Stii

E.ON, compania de energie care are milioane de clienti in toata Romania, le transmite tuturor o informare extrem de importanta despre care trebuie stii daca iti furnizeaza energie electrica, sau gaze naturale, iar asta pentru ca explica de ce este important sa transmitem indexul autocitit.

E.ON este doar una dintre companiile care furnizeaza servicii de acest gen pentru clientii din toata tara, astfel ca la toate putem sa transmite indexul autocitit pentru a primi o factura care releva cat mai clar realitatea in ceea ce priveste consumul lunar pe care l-am inregistrat in locatie.

Puteti vedea si mai jos ca E.ON Romania explica foarte clar faptul ca pentru a primi o factura cu o suma cat mai exacta, este necesar sa trimitem indexul autocitit, si exista 5 cai prin care putem face acest lucru in momentul de fata, atat de pe telefoane mobile, cat si de pe calculatoare.

E.ON Romania le spune clientilor ca daca au un cont facut un platforma E.ON Myline, atunci vor fi notificati in legatura cu datele la care pot transmite indexul autocitit, astfel incat vor beneficia de un calcul cat mai exact pentru factura pe care urmeaza sa o primeasca in baza consumului.

Serviciul de transmitere a indexului autocitit este gratuit pentru toți clienții E.ON. Prin transmiterea acestuia lună de lună, factura emisă va reprezenta consumul real și nu cel estimat. Astfel, nu plătești în plus și nici nu vei avea regularizări negative.

Ai 5 căi prin care poți transmite indexul, dar cea mai rapidă și sigură e din contul E.ON Myline. Te anunțăm prin e-mail și în inboxul din cont când începe și se încheie perioada activă pentru transmiterea indexului, pentru fiecare loc de consum ori vezi acest lucru pe prima pagină a facturii tale E.ON.