E.ON: ULTIMA ORA, Notificarea Oficiala IMPORTANTA pentru Toti Clientii din Romania

E.ON ULTIMA ORA Notificarea Oficiala IMPORTANTA Toti Clientii Romania

E.ON, companie pe care se bazeaza milioane de romani pentru furnizarea de energie electrica si gaze naturale, a publicat un anunt de ultima ora foarte important pentru toti clientii sai din Romania, iar asta pentru ca le aduce in imediata atentie ceva ce nu ar trebui ignorat de catre ei in momentul acesta.

E.ON vorbeste mai jos despre decizia de a da startul unui Advent Calendar pentru clientii din Romania, iar asta le ofera oamenilor posibilitatea de a castiga o varietate de premii zilnice pe care compania a decis sa le ofere in mod gratuit pentru noi toti, si totul incepand cu cu ziua de astazi.

Conform celor de la E.ON Romania, oricare dintre clientii care au cont facut deja in platforma E.ON MyLine, sau care isi fac de acum, si care au activata, sau activeaza, factura electronica, vor participa la aceasta promotie pentru Advent Calendar, iar multumita ei oricare dintre noi poate castiga premiile.

E.ON Romania are pe website-ul sau mai multe informatii cu privire la aceasta promotie speciala care este in plina derulare in momentul de fata, astfel ca e bine sa intrati acolo si sa vedeti ce fel de informatii sunt disponibile, pentru a va convinge daca merita, sau nu, sa participati la aceasta promotie speciala.

Schimbările climatice din ultimii ani conduc la dispariția lentă a oamenilor de zăpadă și a unei părți semnificative din magia Crăciunului, dar împreună avem puterea de a face ceva. Fiecare gest sustenabil pe care îl faci contează și se adaugă la eforturile comune. Încet, încet, mediul devine mai sănătos și viitoarele sărbători de iarnă mai înzăpezite.

1. În perioada 1-24 decembrie, fă-ți cont E.ON Myline sau intră în cel existent, secțiunea Calendar Advent.2. Ia-ți mănușile la propriu, prin click pe acestea, și descoperă beneficiile tale, dar și premiul zilei. Revino în fiecare zi, pentru noi descoperiri și șanse la mai multe premii! Un premiu zilnic stă ascuns sub zăpadă în contul tău E.ON MyLine.