Raiffeisen Bank: Notificarea IMPORTANTA, Uimeste cu ce da GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank Notificarea IMPORTANTA Uimeste GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank ii surprinde pe romanii din intreaga tara astazi cu vesti excelente privind ceea ce le ofera gratuit, iar asta pentru ca vorbim despre o hotarare pe care nimeni nu ar trebui sa o treaca prea usor cu vederea in momentul de fata. Cei de la Raiffeisen Bank vorbesc despre o colaborare dintre Mastercard si MOL, care implica si banca, iar multumita ei putem castiga carduri de combustibil in valoare de 6.000 de LEI si carduri cadou Carrefour.

Raiffeisen Bank le spune clientilor ca pot participa la aceasta promotie speciala doar daca au un card Mastercard emis de catre banca, deci daca aveti unul emis de vreo alta banca, din pacate nu va veti putea bucura de aceasta promotie. Pentru a va inscrie in cadrul promotiei, trebuie sa folositi cardul Mastercard, emis de catre Raiffeisen Bank, pentru a face plati in valoare de minim 50 de LEI, oriunde doriti in Romania.

Raiffeisen Bank: Notificarea IMPORTANTA, Uimeste cu ce da GRATUIT Clientilor Romani

Raiffeisen Bank Notificarea IMPORTANTA Uimeste GRATUIT Clientilor Romani benzina

Raiffeisen Bank spune ca mai apoi veti fi inscrisi in campania pentru castigarea a 20 de carduri de combustibil MOL in valoare de 6.000 de LEI fiecare, dar si 3 celor 300 de carduri cadou Carrefour in valoare de 100 de LEI fiecare. Cei de la Raiffeisen Bank spun ca e vorba despre combustibil pentru un intreg an de zile, insa desigur ca in realitate e vorba doar despre o suma fixa pe care o puteti consuma chiar si mult mai rapid de atat.

Raiffeisen Bank spune ca aceasta campanie speciala se desfasoara pana in data de 31 ianuarie 2023, deci aveti destul timp la dispozitie pentru a profita de ea, si merita sa o faceti cat inca este in plina desfasurare in Romania. Oricine este client al Raiffeisen Bank si are un card Mastercard poate profita de aceasta campanie, si puteti sa faceti platile fie direct cu cardul, fie folosind un sistem de plata cu telefonul, deci alegerea, in final, este la voi.

Raiffeisen Bank nu are doar aceasta promotie in plin proces de derulare in Romania, ci si altele, asa ca puteti decide voi la care dintre ele profitati pentru a va bucura de posibilitatea de a castiga toate premiile care sunt disponibile.